Ihanin kesämuoti 2024 edullisilta merkeiltä

Jos on mekkoihmisiä, täydellinen valkoinen kesämekko on tämänkin kesän ykkösvaate. Oman elämänsä morsianta sopii nyt leikkiä, sillä valkoisissa mekoissa on runsaudenpulaa: on röyhelöä, rypytettyä ja romanttista. Hm:n mekko on ihanan kevyttä materiaalia, hintaa 35 e.
Entä tämä Uniqlon pellavamekko alessa 39 e? 

Kuva


Valkoisia mekkoja löytyy kivasti myös Tori.fi:stä, niin kuin ao mekko. Hintaa 15 e.Ylisuuret aurinkolasit ovat tänä kesänä kuuminta hottia. Ylisuuret aurinkolasit herättävät sisäisen Hollywood-diivasi ja muuttavat sekä asenteesi että tyylisi kiehtovan mystiseksi. Älä unohda lisätä punaista huulipunaa ja jos ihan hulluksi heittäydyt, kiedo hiuksiin silkkihuivi! 

Lindexin versiot näyttävät hyviltä ja hintakin ilostuttaa 11 e.


Ylisuuret mekot ovat helppo valinta kuumina kesäpäivinä, yhdistä ne sandaaleihin ja se on sitten siinä! Hm:n versiossa on ihastuttavat röyhelöreunat hihansuissa ja helmassa. 

Melkein jo näen itseni leijailemassa eteerisesti mekossa kukkakedolla. Ehkä päässäni soi tuolloin Pariisin Kevään Kesäyö. Elämä tuntuu hyvältä, keveältä ja hetkellisesti valmiilta.
Ko HM mekko nyt alessa 32 e ovh 59 e 

Kevyt ja puuvillainen raitapaitis on vaatekaapin aatelistoa:  raikkaudessaan se kelpaa arkeen ja aherrukseen päivästä toiseen. Yhtä lailla se taipuu myös hienompiinkin hetkiin, kunhan paidan materiaali ja kunto ovat kohdillaan ja tyylin asustaa harkiten.

Kuva Red Magazine July 2024

Erityisesti nuorison keskuudessa kuumista hottia ovat keveät pyjamahousut, jotka yhdistetään esim simppeliin toppiin tai t paitaan. Mikä parasta voit pukeutua housuihin aamusta yöhön 24 h. HM pyjamahousut ovat viskoosia 55% ja pellavaa 45%

 

Kuva

Olen syvästi ihastunut! Tulkoon tästä ihanien vaatteiden ja hyvää tekevien asioiden kesä!

1 comment

  1. Erehdyin ostamaan ylisuuren mekon. XL/XXL-koossa se ei todellakaan näytä hyvältä. Harkitsen ompelukoneen kaivamista esiin ja pienentämistä :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!