Kesäkuun viimeisen päivän fiiliksiä

Juhannus oli rento ja perinteinen eli paras mahdollinen. Harmiksemme kuopus oli töissä koko juhannuksen, joten yksi tärkeä puuttui joukosta. Hän kyllä iloitsi triplapalkasta, joten jotain positiivistakin. Sisko järjesti juhannusbingon (jokainen sai palkinnon!), skoolattiin, hupsuteltiin ja tietty saunottiin. 

Juhannusmenu oli taas kerran onnistunut ja kerrankin perunat eivät loppuneet kesken eli ei potuttanut. Tämän vuoden juttu oli siskon miehen tekemä chimichurri-kastike (nimesin sen tosin chirrimirriksi- paljon hauskempi nimi) grilliruualle. Niin hyvää, pitää kokeilla sitä heti itsekin.     

Mökillä oli ihanaa, (pinta) järvivesi oli 20 c, linnut vielä lauloivat ja kukkien tuoksu oli huumava. Ja kammottava mökkinaapuri Vesa on ilmeisesti myynyt mökin, en sure hänen lähtöään. Kongo nautti uimisesta min 3 kertaa päivässä, millainen emäntä, sellainen koiruus. Mustikoita oli muuten jo, ensimmäinen kerta koskaan, että niitä on jo kesäkuussa. 

Perjantaina alkoi loma ja oon niin happy. TODELLA väsy myös, sen verran raskas ja kuormittava kevät takana. Eilen katsoin puoli päivää Bridgertonia putkeen, se oli just sopivaa höttöä mun aivoille, seuraavaksi varmaan tsekkaan Sinkkuelämää. Sehän on suorastaan informatiivinen ohjelma, koska siitä saa pukeutumisvinkkejä.

Toiveena on, että loma sisältää sekä lepoa että aktiiviteetteja sopivassa suhteessa. Rentoutta, ex tempore juttuja, itsensä kuuntelua, fiilisten mukaan eloa. Mottona: mitä tahansa hauskaa voi tapahtua. 

Edessä siintää 3 viikon LOMA



Ja ei stressiä, vaikka en tekisi lomalla niin paljon kuin suunnittelen, lomasta tulee sellainen kuin tulee ilman FOMOn potemista.  

Tällä hetkellä suunnitelmissa on

- Kangasalan kesätetteri ensi viikolla

- mökkeilyä ja paljon uimista

- lukeminen !!

- ystävien tapaaminen

- itsensä helliminen

- mummotunneli, ainakin kerran ellei kaksi

- Mariela Sarkiman Hyvänolon heimo, joka starttaa ensi viikon tiistaina IG:ssä. Hinta 45 e.

- aarrekarttakurssi Säkenöivien Keksi-ikäisten kanssa

Kesäiloa murut! 

1 comment

  1. Tuo on aika uskomatonta, että mustikat kypsyy jo kesäkuussa. Mutta onhan se parin viikon kolmessakympissä pyörinyt lämpötilakin ihan yhtä uskomatonta :D

    Kivaa ja voimaannuttavaa lomaa!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!