Parasta juuri nyt

 - tulin mökille viime viikonloppuna, täällä on ollut ihanaa, enkä ole kokenut tippaakaan FOMOa. Olen lukenut, lukenut ja lukenut. Pysähtynyt hetkeen. Tehnyt pitkiä lenkkejä Kongon kanssa, saunonut ja uinut - niin parhautta. Syönyt mitä on mieli tehnyt. Addiktoitunut jäätelötuuttipaketteihin. Tehnyt pieniä piipahduksia Hämeenlinnassa, jossa on ehkä maailman paras kirjasto. Nukkunut paremmin kuin koko vuonna. Tuijotellut järvelle, kuikille on ilmestynyt 2 poikasta. Törmännyt valkohäntäpeuraan. En ole koskenut tietokoneeseen, enkä katsellut kuin muutaman Wimbledon matsin tv:stä. 

- löysin ensimmäistä kertaa elämässäni podcastit. Tällä hetkellä lempparini on Hei Baby podcast, jossa Kirsikka Simberg ja Vivian Nick höpöttelevät naiseudesta, äitiydestä ja elämästä. En varmastikaan ole kohderyhmää, mutta olen viihtynyt!


- ensimmäisellä lomaviikolla löysin MTV:n Murhaklubi ratkaisee sarjan. Agatha Christie tyyppistä nostalgista ja turvallista jännitystä ilman kommervenkkejä ja ihania brittimaisemia! 

- Mariela Sarkiman kolmen viikon Hyvän Olon Heimo- kurssi on ollut juuri sitä mitä nyt tarvitsen ja niin ihana! Erityisesti äänimaljaharjoitus ja miniluento laadukkaasta unesta kolahtivat toden teolla. Lämmin suositus maksavalta asiakkaalta, seuraava kurssi alkaa 2.9.

- löysin maailman iloisimman mekon (Kellotus Unikko) Marimekon alesta. Rakastan.

- metsä on pullollaan mustikoita ja vattuja. Omalta maalta löytyi myös mustaherukoita! Näin antisuorittaja kerään vain tarpeeseen ja jätän muut säilömään, pakastamaan ja pussittamaan!

Metsän ja mökin tuoksuisin terkuin,

Taru

Muistetaan nuuhkia kukkia!





1 comment

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!