Kesän ilostuttavimmat kosmesuositukset

                                                                                                Laveran luomiväri ja ACO tuotteet pr näyte

Muutama ilostuttava ja ajankohtainen kosmesuosikki juuri nyt.

- ACO Gentle Cleanse Oil on ehkä maailman hellävaraisin kasvojen öljymäinen putsari kaikille ihotyypeille. Miellyttävä tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian vahva. Puhdistaa hyvin, jättää ihon pehmeäksi eikä kuivata tai ärsytä ihoa. Luottotuote!

- hoitovedet ovat tulleet jäädäkseen, jos olet + 40, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Hoitovesi ei siis ole sama kuin kasvovesi. Perinteisistä länsimaisista kasvovesistä hoitovedet ja -nesteet eroavat siinä, että niiden tarkoitus ei ole puhdistaa ihoa, vaan tasapainottaa, kosteuttaa ja valmistella se vastaanottamaan muut tuotteet. Hoitoveden jälkeen lisätään vasta päivävoide ja esim meikkivoide tai aurinkovoide.

Djusien Peace Out  on erityisesti herkälle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle suunniteltu tehokosteuttava hoitoneste. Tuotteen koostumus on hieman paksumpi (kuin esim Whamisan legendaarinen Toner Deep Rich) ja levittyy helposti. Iho jää jo yhdestä kerroksesta kosteutetuksi ja pehmoiseksi. Tykkään tosi paljon myös tuotteen tuoksuttomuudesta. 

Luonnonkosmetiikkaa ja vegaaninen. Pieni miinus:  pullossa ei ole suihku- tai pumppusysteemiä, joten vesi annostellaan suoraan kämmenelle.


- hiusplaatuni on suora, hento ja litteä, mutta en ole koskaan innostunut muotovaahdoista, mielestäni hiukset tulevat niistä koppuraisiksi. Piink Dry Texture Spray on ollut tämän kesän löytö.  Suihkutetaan kuivien hiuksien tyveen antamaan volyymia tai pituuksiin tuomaan rakennetta. Koostumus on hienojakoinen ja tuote antaa nopeasti kuohkeutta ja ilmavuutta. 100 % vegaaninen. Löytyy Normalista hinta n 4  e

- samaan syssyyn kuohkean hiusyylin luomisessa sekä pesukertojen pidentämisessä auttaa legendaarinen Batisten kuivashampoo. Luottotuote!

- olen huulivoiteitten - ja kiiltojen hard core käyttäjä. Kyllä niin ilahduin, kun huomasin että Lancomen Juicy Tubes oli tullut takaisin tuotantoon! Väri 09 Hallucination antaa luonnollisen ja super pysyvän kiillon.  

- Laveran Signature Color Collection Rose Ranaissance 02 luomiväri on ilahduttavan monikäyttöinen paletti, joka  sisältää taitavasti valitut värit silmämeikin tekoon. Matta ruskea sävy sopii myös kulmien muotoiluun ja silmän ulkonurkan tummentamiseen sekä rajaukseen. Tämän otan mukaan Kroatian reissulle! Luonnonkosmetiikkaa.

- käsivoiteen pitää olla ravitseva, kaikki lirut ja epähoitavat voiteet voi nakana kuuseen! ACO Hand Cream Rich käsivoide kosteuttaa ja ravitsee, luottotuote tämäkin! Hinta n 6 e. 


Kaunista elokuuta murut!


0 comments