Parasta juuri nyt

- pojat HALUSIVAT lähteä mökille viikonlopuksi  - hurraahuutoja ja fanfaareja - ihmeitä tapahtuu! Ostettiin hemmetisti herkkuruokaa, grillattiin, hööpöiltiin, uitiin, saunottiin ja otettiin rennosti. On se vaan ihana huomata, että meillä on kivaa yhdessä ja miten huikeita, fiksuja ja hauskoja tyyppejä sitä on pullauttanut ulos itsestään!  

- sain 50 v lahjaksi Marimekon lahjakortin ihanilta ystäviltä. Vihdoin tuli aika käyttää se, ja niin rakastan Aiva Unikko mekkoa. Parasta mekossa on, että sen värimaailma käy sekä kesään että talveen. 




- sain Kaunokaisia kirjan pr näytteenä. Kirja on yhdellä sanalla ihana, noin 40 sivua luettu. Raporttia seuraa.

He olivat jo jakaneet Jon keskenään. Juliassa oli Jo Marchin eloisuus ja intohimo, ja Sylviessä itsenäisyys ja rakkaus kirjoihin. Emeline ja Cecelia olivat olleet vuoroin Meg, vuoroin Amy, mutta sairaana tai muutoin pahoilla mielin ollessaan jokainen tytöistä julistautui Bethiksi. Joku meistä kuolee ensimmäisenä, he olivat sanoneet toisilleen kukin vuorollaan, ja ajatus oli puistattanut kaikkia neljää. (lainaus kirjasta)


 

- sen hyväksyminen, että alkuvuosi oli pahuksen raskas, mutta vihdoin olen saanut liaanista otteen. Tänään lauloin autossa Ultra Bran Kalifornian kukkulat- biisiä " Joan on maailman ihanin nainen, surullinen nainen joka laulaa vaan " ja hiffasin etten ole enää surullinen nainen, vaikka laulan vaan.

- mökkitraditionani on yllättävän usein lueskella vanhoja lehtiä, erityisesti suosikkejani ovat vanhat Evitat ja Gloriat.  Glorian numerosta 01/21 löytyi inspistä IG:stä tutusta Elisakoo:sta   




Valoa viikkoon!

0 comments