Ihanaa(kin) viime viikoilta

- olen edelleen mökkeillyt ahkerasti, koska mökkikauden loppu häämöttää. Tämän viikon löytö oli mökin lähellä oleva auringonkukkapelto, josta kävin hakemassa kukkia terassille. Melkein parasta ilmaista silmäniloa puolialastomien alfalttimiesten jälkeen! Positiivista oli myös lempeähkö järvivesi, pintavesi oli 18 asteista, joten aamu-uinti virkisti muttei liikaa :)

- meillä on kotona banaanikärpäsiä ihan helvetisti. Ne ovat tällä hetkellä innostuneet mm auringonkukista, jotka toin mökiltä. Ja unohdappa hetkeksi aamulla kurkku- ja tomaattisiivuja aamupalapöydälle, pian on n 100 sekarotuista pörriäistä niitä herkuttelemassa ja mikä paskinta niiden hajauttaminen on hyvin vaikeaa. Ei kiva. 

-  hiukan yllättävä käänne syyskuussa on ollut se, että olen pitkästä aikaa innostunut meikkaamisesta. Tai ehkä ei niin yllättävää, olenhan hiihdellyt mökillä puoli kesää ladonseinän näköisenä au naturel. 

Löysin uudestaan itselleni just sen oikean kosteuttavan meikkivoiteen. Estee Lauderin Futurist Hydra Rescuen, mutta uudessa, hiukan lämpimämmässä sävyssä 2N2. Todella toimiva tuote, josta kirjoitin jo vuonna 2022! 

Olin meikkaajaguru Riia Koiviston suosituksen uhri ja ostin Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Concealerin, jonka "clue" on sen hoitava KOOSTUMUS. Peittää erinomaisesti tummat silmänaluset ja lopputulos on todella luonnollinen. 

Jostain kumman syystä olin unohtanut ihonhoidossa hoitavat luonnonkosmetiikan kasvoöljyt! Pure  Beautyn Arctic Treatment Oil pehmentää ja ravitsee kuivaa ihoa.  Muista, että kasvoöljy kannattaa lisätä iltaisin yövoiteen päälle. 




- perjantaina oli merkittävä päivä, mun autoon asennettiin ajo-opetukseen extra jarru +peili, ajo-opetuslupa Traficomilta ok myös. Aloitamme vihdoin esikoisen kanssa ajo-opetuksen, saa nähdä mitä siitä tulee, varsinkin kun en ole tunnetusti mikään kärsivällisyyden kuningatar. Hyvässä muistissa on vieläkin oma autokoulunopettajani, joka hiukan oman inssini jälkeen lopetti uransa autokoulussa rytmihäiriöiden vuoksi. En toki (ehkä) usko, että mulla oli osaa tai arpaa tapahtuneeseen.

- enää noin viikko Kroatian matkaan, fanfaareja ja hurraa huutoja! Olen jo alkanut fiilistelemään ja miettimään kimurantteja ja tuikitärkeitä pohdintoja, mitä kirjoja pakata mukaan reissuun, mitä mekkoja jne... Nalle Puhkin tiesi sen; ”Parasta ei ole hunaja, vaan hetki ennen hunajaa.”

Valoa syksyiseen päivään, murut! Täällä yrittää flunssa hyökätä päälle, inkivääri ja valkosipuli ahkerassa käytössä.



2 comments

  1. Onpa nyt paljon mitä odottaa! Ajo-opetusta ja Kroatian matkaa. Ihanaa! Onnea molempiin! Opettaminen voi olla myös hieman pelottavaa. Toivottavasti oppilas on kiltti 😁.
    Hauskaa, Estee Lauderin Futuristia itsekin olen käyttänyt liki 20 vuotta - sen koostumus oli vaan niin sopiva iholleni. Itsellänikin sävyt ovat vaihdelleet vuosien varrella suuntaan ja toiseen. Nyt on käytössä 2N1.

    VastaaPoista
  2. Syyskuun alkupuolen sää on kyllä ollut niin upea! Nyt harmittaa, että on viileää ja sateista. Olisipa minullakin matka aurinkoon tiedossa.

    Meille on ensimmäinen flunssa rantautunut ja minulla on mennyt koko viikonloppu sairastaessa. Plääh! En onneksi ole hirveän kipeä, ihan järkyttävä yskä. Selkään sattuu yskiminen ja nukkuminen on hankalaa.

    Minulla on talvisin niin pintakuiva iho, että mikään meikkivoide ei tunnu sopivan. Täytyy harkita tuota Estee Lauderia seuraavaksi.

    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!