Jepjep

Se kun saa viestin Bookingin viestit osioon viikko ennen matkaa (viesti oli itse asiassa tullut jo 2 viikkoa sitten, mutta en ollut saanut siitä sähköpostiin notifikaatiota):

Our neighbors have informed us that they will begin construction work around September 20th, which will result in a noisy and dusty environment that may not be ideal for your vacation.

We would like to offer you the option of a free cancellation or, if you are comfortable with it, you may still stay at our property despite the less than ideal conditions.

Ja kysyttäessä lisätietoja:

The construction work will start at 7AM and finishes at 5PM.

The owner wanted me to tell you that the construction will be loud and dusty, and he does not want you to be dissatisfied with the surrounding of the building.

Että tässä nyt sitten olen alkanut hitokseen ja apinan raivolla etsiä uutta majoitusta.

Hengittelen sisään ja ulos syvään, "asiat selviää"- matraa hokien. Pitäkää peukkuja!

Kuvalla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa



6 comments

  1. No voi harmi mikä tuuri! Pidän peukkuja, että löydät jotain sopivaa tilalle. Toisaalta onhan tuo ihan hyvä, että asia selvisi nyt eikä vasta paikan päällä. Tokihan voisit kysyä, että paljonko saat alennusta majoituksesta, jos kuitenkin tulet sinne ja viettää sitten päivät rannalla tai jossain ihan muualla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, hyvä että asia tuli tietoon ennen lomaa. Olisi ollut kurja herätä rakennustyömaan ääniin klo 7 aamulla :D

      Poista
  2. Voi mikä tilanne! Uuden majoituksen etsiminen viimetipassa kuulostaa stressaavalta, mutta toivon todella, että löydät jotain sopivaa. Onneksi sait kuitenkin tiedon etukäteen, eikä paikan päällä tullut ikäviä yllätyksiä. Hengittele rauhassa, asiat järjestyvät aina tavalla tai toisella. Pidän peukkuja, että kaikki menee parhain päin! 💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tuesta, täytyy myöntää että eilen oli stressipisteet potenssiin 100 ja vanne kiristi nutturaa. Muutama melko varma vaihtoehto meillä on nyt vaihtoehtoina. Huh!

      Poista
  3. Kääk, olisi minunkin hermojen kiristäjä noin viime tipassa majoituksen etsiminen. Sitä kun ei enää ole niin paljoa vaihtoehtoja tarjolla. Mutta jos jotain hyvää, niin varoittivat remontista. Siellä olisi ollut lepo vähissä kamalassa melussa. Onnea etsintään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti tuesta Tiina! Toi meluhaitta olisi ollut ihan infernoa, varsinkin kun olen hyvin herkkä(korvainen) nukkuja. Lomalla pitää saada nukuttua ainakin klo 9 saakka, se on ihan must! Nyt onneksi näyttää siltä että saamme katastrofille onnellisen lopun.

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!