Uusi postaussarja: second hand-löydöt

Moikka, olen Taru ja Vinted- Zadaa- kirppisappien addikti ja suurkuluttaja, lisäksi olen tehnyt löytöjä Tori.fistä. Koska seuraan suurella innolla muiden kirppislöytöesittelyjä, päätin minäkin laittaa korteni kekoon ja raportoida omat saaliini, koska löytö on aina löytö. Pitemmittä puheitta tuumasta toimeen!

Swedish Hasbeensin uudenveroiset keltaiset nahkasandaalit ovat olleet kesän löytö. Uutena kaupassa n 180 e ja itse maksoin niistä 25 e. Hemmetin hyvät jalassa ja toi keltainen väri- onko mitään ihanampaa? Käyttökertoja kesän aikana tosin vain kaksi eli pitää vähän skarpata.



Uudenveroinen Filippa K:n metsänvihreä parka ovh on 300 euroa ja löysin sen 40 eurolla sis postikulut. Todella mukava ja lämmin, ihana pörröinen vuori ja vaikken talvi-ihminen olekaan odotan, että pääsen ulkoiluttamaan sitä. 


Oletteko tehneet kirppislöytöjä viime aikoina?

  


  


1 comment

  1. Hyvät löydöt!
    Minä olen yrittänyt jatkaa älä osta mitään tavaraa linjallani koko tämän vuoden. Kesävaatteita jouduin vähän uusimaan ja tein sen mahdollisimman helposti ja nopeasti parista nettikaupasta. Viime kesänä tein tori.fistä hyvät löydöt mökille. Kaupasta ei löytynyt sopivaa pihakalustoa mökille ulos, mutta löysin todella hyvän 60€ torista. Sit ostin vielä vajaakokoisen bilispöydän mökille autotalliin. Eihän ne nyt oikeaa vastaa lainkaan, mutta yllättävän paljon nuoriso on sitä pelannut. Yksi elämäni ilahduttavimmista kirppislöydöistä oli sen, kun ostin kaksi paria uuden veroisia Eccon kenkiä 20€ per pari Hietsusta. Samalla reissulla löysin myös tosi nätin tunikan.

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!