Kuplivien juttujen viikko

- olen pitkän raskaan vaiheen jälkeen tavoittanut rauhallisen, selkeän tunteen, sellaisen että olen oikealla tiellä ja oikeassa paikassa ja oikeassa seurassa. Ihan mahtava fiilis, muuten!




- pikkujoulupuuhat työpaikalla etenevät, ihan mahtavaa että olen saanut käyttää omaa luovuuttani, ja ideoida esim juhlasomisteita mahtavan tiimin kanssa. Nyt olen todellakin oikeassa paikassa oikeiden ihmisten kanssa.   




Maittava moussaka

Pikkupurtavaa, poroleipä on 5/5

Syntisillä raiteilla....




- lauantai oli niin virkistävä!  Matkasimme ystävän kanssa junalla Tampereelle, ja ihan jo matka oli elämys! Niin nautin siitä ettei tarvinnut ajaa autoa, ja voin vain nauttia matkasta. Ko reissu oli vähän myös ystävän 50 v matka ja yllätin hänet junassa eväillä ja pienellä skumpalla. Siinä sitten turinoitiin, syötiin ja siemailtiin kuohuvaa kun nuivahko konduktööri tulee luoksemme ja kysyy: mitä te juotte? Ei tullut hyvin pieneen mieleenikään, että minikokoinen skumpsuttelu olisi kielletty. Hups vaan ja kuohuvat siirtyivät konduktöörin käsiin, tai mistä sen tietää, jos vaikka myöhemmin hänen suihinsa. Vähän kyllä korpesi! 

Tampereella suuntasimme muutaman mutkan esim Relove ja minieksymisen kautta Pokka Pitää teatteriesitykseen Tampereen Komediateatteriin. Kappale oli ehkä osaksi suurten odotusten vuoksi pettymys, aika paljon sähellystä ja tekemällä tehtyä huumoria. Mutta kyllä me nauroimmekin! Kolme tähdykkää!

Kyltyyrin jälkeen suuntasimme syömään Onni ja Leo ravintolaan. Ravintola oli klo 17 aivan täynnä, onneksi olin varannut pöydän huh. Ruoka oli todella herkullista, tykättiin ystävän kanssa molemmat.  

Paluumatkalla istuimme pitkän tovin ravintolavaunussa, ja saimme mielenkiintoisia keskusteluja aikaiseksi hauskassa (meille täysin tuntemattomassa) seurassa. Yksi söpö mieskin oli....ja yksi epäsöpö, jonka ylipitkät monologit ja "name dropping" oli aivan mahotonta. 

Päivän voimalla sain ladattua akkuja, sain hyvästä fiiliksestä kiinni ja tunsin taas pitkästä aikaa kuplivaa iloa. Kiitos K! Joidenkin ihmisten kanssa sitä vaan tuntee olonsa kotoisaksi. 

Tällä viikolla kirjamessut, noita-akkojen kokoontumisajot (pitää etsiä jotain luuta) ja yhdet synttärit, tästä tulee varmasti hyvä viikko!  

Värejä viikkoon, murut!

2 comments

  1. Siis, mitä ihmettä? Konduktööri takavarikoi teidän skumpan? No kai se on pidettävä linja, että mitään omaa alkoholia ei junassa juoda.

    Mahtavaa, että olet saanut hyvästä fiiliksestä kiinni. Nyt pidät siitä kiinni tiukasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo alkoholijuomia saa juoda vain ravintolavaunussa. Sen verran harvoin junalla matkustan, ettei tullut mieleen....Silti kummallista toimintaa, mielestäni ;)

      Ja KYLLÄ pidän, alkuvuosi oli niin raskas, että nyt on ns revanssin aika.

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!