Parasta juuri nyt

                                                                             kirjat pr näytteitä

- arki on alkanut ja samalla alkoi infernaalinen räkätauti. Ei kiva, mutta nyt on näin. Vaikka fyysinen olo on ollut mitä on, onneksi loman jälkeinen valoisuus ja euforia jatkuvat vielä. 

Tunnen itseni - ainakin hetkellisesti - hyvin raskaan alkuvuoden jälkeen  kauniiksi, rohkeaksi ja luksusmuijaksi. Mikä siinä onkin, että paikan vaihdos, ympäröivä kauneus, aurinko, lämpö, smaragdin turkoosi meri ja hiekka varpaiden alla voivat vaikuttaa niin paljon henkiseen hyvinvointiin?  Hitsit, jos voisin kantaa tätä tunnetta mukanani loppuvuoden. 

- Netflix romanttinen komedia ja todellinen hyvänmielen sarja Nobody Wants This. Sarjan hahmot on kirjoitettu hyvin ja erityisesti tykkäsin sarjan hasukasta ja nopetempoisesta sanailusta! Ennustan sarjalle toista tuotantokautta!


- muutamia juttuja tarttui mukaan matkalta. Löysin Golabon (19 e) sitrushajuveden ja toisen ihanan tuoksun Zaralta 9 e (Lightly Bloom). Muotikoordinaattori ei muuten pelkästään levännyt matkalla, Splitin keskustassa tein kattavaa taustatyötä muodin ajankohtaisista virtauksista ja nuuskin itselleni farkut. Levenevät bootcut- farkut ovat tulleet takaisin ja näyttävät yllättävän hyviltä jopa minun päälläni. 



- Madeleinekin tietää, mikä on kuuminta hottia, hän varmasti seuraa blogiani!


- ehdimme aloittaa esikoisen kanssa ajotunnit viime sunnuntaina! Ensimmäinen kerta meni loistavasti, eikä kukaan menettänyt hermojaan. Plussaa myös innokkaasta ja nopeasta oppijasta. Äitinsä poika!

Valoa viikonloppuun! Kirjapinossa viikonloppuna ao kirjat. 

 




1 comment

  1. Toivottavasti Nobody wants this saa jatkoa. Minä olen nimittäin katsonut sen jo loppuun ja aivan ihastunut. Olin jotenkin aluksi niin hämmentynyt että takavuosien O.Cn näyttelijästä on kasvanut tuollainen keski-ikäisen oloinen mies :D Meni pari ekaa jaksoa sen päivittelemiseen.

    Pikaista paranemista sinulle! Meillä on aloitettu flunssakierros 2, keskimmäinen oli koko viikon poissa koulustakin. Että sellainen syksy meillä :(

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!