5.1.2017

torstai 5. tammikuuta 2017

Olen nukkunut aamulla poikkeuksellisesti klo 8 saakka, koska esikoinen - täysin yllättäen- halusi viedä koiran aamulenkille (hurraa!). Olen harjoittanut väriterapiaa heti aamusta kuorimalla meille appelsiineja ja lohkonnut omenoita (hah ihan ensimmäinen kerta tänä vuonna).

Olen kerännyt joulukoristeet pois, heittänyt roskiin kuihtuneet hyasintit, purkanut tekokuusen varastoon (ja kiroillut muutaman kerran)  ja ajatellut: aika aikaansa kutakin. 


Olen ostanut Lidlistä vuoden ensimmäisen kimpun pinkkejä tulppaaneja ja ihaillut kukkien ja kevään väriloistoa. Olen lakannut kynnet vaaleanpunaiseksi - ihan vaan koska se tuntui juuri oikealta väriltä. 

Olen lenkittänyt koiruutta -20 asteen pakkasessa kullan värisessä iltapäivän auringonpaisteessa ja ajatellut miten ihanaa on, että pimeys väistyi. Olen ihaillut kuinka meri höyrysi tänään Helsingin edustalla kuin sankka tulipalo.  

Olen syönyt herkkuruokaa ihan parhaassa seurassa - poikien valinta oli sama vanha  - Butter chicken, mulle Panek Paneer. Olen miettinyt, miten kauhean paljon helpompaa  lasten kanssa on nyt, verrattuna esim elämään 2 v. sitten. Ne ovat jo niin isoja, niiden kanssa voi jutella: niillä on jo mielipiteitä, ihan hauskoja juttuja ja ne ovat omatoimisia. Pojat miettivät mikä on elämässä ihaninta, kuulemma syöminen ja nukkuminen...jonka jälkeen kuulemma  "pelaaminen...hmm  ...ei sittenkään ...pulkkamäki"...:D

Olen lukenut uusimman Annan, selannut inspismielessä h&m kevätkatalogin ja ajatellut, että nyt on nyt, eikä elämää kannata suunnitella liikaa ja on ihan turha odottaa tietävänsä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Joka tapauksessa se on moniselitteistä, kuritonta ja arvaamatonta- kimallusta/jumitusta/iloa/kummallista/epää vuorotellen. Ja niin olkoon.

Ihanaa tulevaa tapanin loppiaispäivää, murut!

4 kommenttia :

 1. Ihana postaus ja miten hyvältä elämä voi välillä tuntua, kun sitä pysähtyy miettimään. Meilläkin oli äsken perheen leppoisa pizzahetki ja jutut oli hyviä, tosiaankin pystyy keskustelemaan.

  Jihhuu, jos Lidlin on tullut tulppaaneja, tahtoo ja pinkkiä ehdottomasti, nythän on kevät. <3

  Ihana tuo tapsunpvtoivotus, minä toivottelen milloin milloinkin, vaikka mitä. Muiskuja ja yhtä ihanaa viikonloppua ja loppiaista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin mitäkin piti kirjoittaa, mutku tää on nyt tätä, kyl sä tiiät. .)

   Poista
  2. Kiitos ihana Tiia.

   Tää viikko on ollut super kiva poikien kanssa, ollaan vietetty monia kivoja hetkiä yhdessä :)

   Heti mars Lidliin ostamaan tulppaaneja...ihan mun lempparikukkia ja tuovat kivaa kevätfibaa kotiin!

   Ihanaa iltaa, me lähdetään just ulos koiran kera <3

   Poista
  3. Tapsu tai loppiainen- who cares :D....

   Sama pää kesät talvet :D

   Huippistä päivää!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top