Päivän parhaat

torstai 13. huhtikuuta 2017

- Ihan huippua, että pääsiäinen on pian käsillä! On aikaa lueskella naistenlehtiä, kirjastosta saatua Sami Yaffan kirjaa ja katsoa hömppää telkasta. Olla vaan ja möllöttää poikien ja koiruuden kanssa. Syödä yhdessä sukulaisten kanssa. Ulkoilla ystävän kanssa lumisateessa. Ehkä käydä elokuvissa, esikoinen haluisi nähdä Kaunotar ja hirviö-elokuvan.
- Lidlistä ostettu hauska olkipupu ja yllättäen elossa olevat rairuohoistutukset Mariskooleissa
- HM:n pinkki hame, joka on ihan mut favorite tällä hetkellä


- Pääsiäisasenne: olen päättänyt, että pääsiäisenä - ihan tietoisesti - pysähdyn. Pysähdyn miettimään hyviä asioita ja hyviä ihmisiä elämässäni. Pysähdyn hengittelemään syvään, hengähtämään, katselemaan taivaalle, hymyilemään.
- Hyvä ruoka, parempi mieli. Ostin Lidlistä parsaa (tarjouksesta) joten ainakin sitä pitää saada.

Pysähtyneitä tunnelmia, kevyttä mieltä ja elämän kauneutta pääsiäiseenne. Elämä on siistiä, nautitaan siitä ja jaetaan toisillemme positiivista energiaa!

5 kommenttia :

 1. Ihanaa pääsiäistä muru <3 Meillä tiedossa saunamökin perustuksia, huissin hauskaa, NOT! Mutta kai mun tätyy olla avuksi, pääsenpähän nopeammin suunnittelemaan sisustusta :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa pääsiäistä sinne! Meillä on kauppareissu hoidettu, tänään vielä kunnon toiminnallinen harjoitus ja sitten saunan kautta pääsiäisen viettoon, hyvää ruokaa, lukemista, ehkä vähän elokuvia, rauhallista oloa jne.

  VastaaPoista
 3. aivan hurmaava tuo vaaleanpunainen mekkosi, mä kuolaan niin sen perään <3, kyllä tuolla kuule päät kääntyvät :). Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa pääsiäistä!
  Minä aion suurimmaksi osaksi rentoilla koko pääsiäisen, paitsi 12 hengen pääsiäislounas.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top