Tämän hetkiset meikkisuosikit

Minusta on ihanaa lukea muiden luottotuotteista ja siksi ajattelin vinkata teille tämän hetkisiä suosikkejani. Suosikit vaihtuvat vuodenaikojen ja uutuuskokeiluiden mukaan, mutta muutama klassikkotuote mulla on aina käytössä.

Tykkään lakata kynsiä ja meikkaan aina töihin, etäpäivinä tosin voin olla ilman meikkiä. Alla olevat tuotteet ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa ja niiden avulla teen arkimeikkini viidessä minuutissa.

Ripsiväri: Maxfactorin Masterpiece
Hyvä perusripsari, ei suttaa, pysyy ripsissä ja erottelee ripset kauniisti ja plussaa edukkaasta hinnasta.

Ripsientaivuttaja: Shu Uemura, paras ripsentaivutin ever.

Meikkivoide: Lumenen Natural Glow. Ihan kiva ja peittää tarpeeksi muttei liikaa, ja tykkään myös sellaisesta pienestä luonnollisesta hehkusta, jonka se antaa.
Inhoan tunkkaisia ja paksuja meikkivoiteita, tämä muistuttaa sävyttävää päivävoidetta, mutta peittää punaiset nenänpielet ja epätasaisuudet.

Irtopuuteri: Lumenen Sheer Finish Loose Powder. Hyvä peruspuuteri..haaveilen tosin Sensain Loose Powder Translucent irtopuuteri, joka on kuulemma maailman paras.

Luomiväri: Löytö Emotionilta Diorin 5 Couleurs, joka maksoi 28 e. Niin sairaan hyvät pigmentit, että uskallan kutsua tätä maailman parhaaksi luomiväriksi.

Aurinkopuuteri: Butter Bronzer Physician Formula. Ihana tuoksu ja ihoon nätisti sulautuva aurinkopuuteri, ei pelkoa liian ruskeasta naamasta tai raidoista.

Poskipuna: Essencen Blushplay. Maksaa muistaakseni 3 e.
Tämä kestää melko hyvin ja värit ovat luonnollisia.

Huulikiilto: Lancomen Juicy Tubes, jonka valmistus on loppunut ja olen siitä aivan pissed off. Onneksi mulla on vielä yksi tuubi jäljellä.

Huulipuna: YSL:n nro 52. Best of the best.

Olisi huippua, jos vinkkaisitte omia suosikkejanne tai luottotuotteita!!
Esim Lumenen meikkivoide on lopussa, joten uuden meikkivoiteen tarve on aivan pian.
Hurmaavaa päivää!



3 comments

  1. Tuo aurinkopuuteri on munkin suosikki, ihanan tuoksuinen ja luonnollinen kaunis sävy!

    VastaaPoista
  2. Lumenen irtopuuteri on ihan loistava hinta-laatusuhteeltaan. Itse tykkään edullisista vaihtoehdoista, koska niistä löytyy usein yllättävän hyviä vaihtoehtoja.

    t. Emmi

    VastaaPoista
  3. Gosh:n vedenkestävä irtopuuteri on mun uusin suosikki, meikki pysyy paikoillaan koko päivän. Essencen aurinkopuuteri on ihana myös ja huuliin laitan Rimmelin mattapunan tai Isadoran huulikiillon.
    Ihanaa keskiviikkoiltaa sulle ihana Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!