Kosteutusta väsynassulle - I love Whamisa



Ihastun aika harvoin (ja hitaasti) [pätee myös miehiin], mutta sitten aina välillä joku vie sydämeni.

Sain kokeiluun Whamisan tuotteita, ja se oli menoa sitten.  Whamisan tuotteet ovat korealaista kosmetiikkaa, joihin olen tutustunut jo vuoden verran tilaamalla ebays.com:sta mm. kasvonaamioita. Korealaisille naisille ihonhoito tulee aina ensimmäisenä ja meikki kakkosena. Ihonhoidolla tavoitellaan ”hehkuvan” näköistä ihoa, joka on hyvinvoiva, tasainen ja täyteläinen. Tällöin meikkiä ei tarvita paljon, koska iho on niin hyvässä kunnossa.  Whamisan tuotteet ovat fermentoituja, joka tarkoittaa eräänlaista käymisprosessia. Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita, kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Käsittääkseni Whamisa on ainoa sertifioitu korealainen luonnonkosmetiikkamerkki.

Pakko nostaa esiin pari supertuotetta, vaikka koko sarja tuntui todella hyvältä iholla ja tuotteet kosteuttivat ihoani paremmin kuin mikään muu sarja pitkään aikaan.

Maailman ihanin kasvonaamio: Organic Kelp Mask Sheet-luomumerilevänaamio. Aivan mieletön ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Naamio sisältää 32 erilaista luomuainesosaa, jotka ylläpitävät ihon nuorekkuutta, poistavat turvotusta, häivyttävät juonteita ja parantaa ihon sävyä. Naamio kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti ja illalla käytettynä on iho aivan mielettömän ravittu, sekä heleä vielä aamulla. Tuoksu on miellyttävä. Naamion jäljiltä iho suorastaan hehkuu ja on ihan uskomattoman pehmeä!! Hintansa arvoinen koska iho oli kuin 100 euron kauneushoidon jäljiltä. Kokeilkaa, olen varma että rakastutte!

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil 150ml oli myös vallan ihana tuote. Öljy oli kevyttä, teki ihon pehmeäksi ja kuitenkin vei meikit tehokkaasti pois.

Whamisa Toner Deep Rich – kasvovesi kuivalle, pintakuivalle ja ärtyneelle iholle 120ml Aivan loistavan kosteuttava tuote! Olen nyt läpsytellyt tätä huolellisesti kerroksittain kasvoilleni1 kk, ja ritisevän (talven jäjiltä) kuiva kevätiho voi hyvin. Toimii hyvin yhdistettynä saman firman puhdistusöljyyn.  

Whamisa silmänympärysvoide Organic Flowers Eye Essence on myös aivan ässä. Kosteuttaa paremmin kuin aikaisempi (Shiseidon) tuote ja hinta-laatusuhde on kyllä kohillaan kun pakkauskoko on 40 ml. I totally love! 
Merilevä pisti vakavaksi


Summa summarum: Whamisa tuotteet hurmasivat ensimmäisestä kokeilusta asti ja ihastuttavat edelleenkin.

Whamisaa myy esim Sokos, Stocka ja https://www.sistersbeauty.fi, jossa tuotteet nyt alessa (en hyöy vinkistä)

Whamisa tuotteet PR-näyte

10 comments

  1. Koko tämä purkkien visuaalinen ilme ja maailma kolahtaa niin kovin. <3 Meillähän näitä testaili aikuinen tytär ja upean postauksen tekikin aiheesta. On niin kiva, että täällä on ruvennut enemmän näkymään kosmepostauksia, koska on ihanaa lukea erilaisia juttuja lempparistani kosmesta, virkistävää. Muistan, että jossain kohden sinua epäilytti, että kiinnostaako ketään, no kyllä kiinnostaa, täällä ollaan. <3

    Hauska tuo naamiokuva. Ihanaa päivää Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin, että teilläkin oli Whamisoita kokeiltu.

      Hah ai sä muistat mun kommentin. Mä ehkä ajattelin sitä tällaisen ei-kosmetiikkabloggaaja näkökulmasta :) Kosmetiikkabloggaajat -jota minä en ole - ovat sitten ihan professional tasoa, teillä on hommaan ihan oma tatsi. :)

      Ihanaa viikkistä Tiia :)<3

      Poista
  2. Kiitos tästä Taru. Mun on jo aiemmin pitänyt tilata (koska meillä ei täällä maalla ole Stockaa, eikä Sokostakaan) Whamisaa kokeeksi, mutten ole saanut aikaiseksi. Nyt alkaa olla vanhat tuotteet sopivasti loppu, joten otan sun vinkistä vaarin ja marssin samantien kauneussiskojen verkkokauppaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä Annukka <3. Tämä sarja on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, enkä suosittele mitään mitä itse en (omalla rahalla) ostaisi.

      Iloa viikkikseen <3

      Poista
  3. Täällä yks joka kokeilemassa aina kaikkea uutta ja johan alkoi kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  4. Whamisanin tuotteista olen kuullutkin vain hyvää. Tuo levänaamio näyttää kivalta, vaikka vähän vakavaksi vetikin :) Mukavaa torstai-iltaa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whamisa on tälläisen kuivaihoisen keski-ikäisen unelmasarja, kosteuttaa superisti!
      Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  5. Kiitos kivasta esittelystä. Tämä väsynassu kaipaa juuri tällaista tuoteperhettä. Nyt ovat kaikki kosteuttavat aineet paikallaan. Iho on kuin kuivaa paperia. Onneksi Sokos on lähellä.
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla sarjaa <3

      Ihanaa viikkistä ja aurinkoa Tuula <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!