Weekly Report

Viime viikolla:

- pojat työskentelivät melkein koko viikon tennisturnauksessa linjatuomareina. Oli ihan mahtavaa, että he pääsivät opettelemaan "työelämää" ja rahan ansaitsemista, vaikka päivistä tulikin aika pitkiä ja välillä pojat olivat kotona vasta 23 (muutama aamuväsy taisi olla ;)). Kuljetukset kohteeseen onnistuivat yhteistyöllä, johon oltiin valjastettu äiti, isä ja isovanhemmat. Kiitos kaikille avusta!
- koska pojat saivat ruuan turnauksessa iltaisin, söin (ilokseni) koko viikon pelkkää kasvisruokaa. Tein alkuviikosta ison kattilallisen kasvissosekeittoa ja se riitti torstai -iltaan saakka. Nam.
- Bogi sai keskiviikkona tärinä - ja huohotuskohtauksen, joka kesti illasta seuraavaan aamuun. Pieni oli aivan reppana, ja halusi vaan olla sylissä. Kävimme lääkärissa eikä tutkimuksissa onneksi löytynyt mitään. Ilmeisesti kyseessä oli jotain mitä Bogi oli syönyt ulkona tai muuten vain vatsavaivat. Huh ja helpotus että kaikki ok. On nuo koiruudet niin tärkeitä ja rakkkaita.
- ihastelin 39 ihaninta Oscar iltapukua ever (klik)
- töissä oli hyvä meininki ja saatiin asioita eteenpäin. Myös kehityskeskustelun tavoitteet saatiin asetettua.
- tapasin rakkaita ystiksiä Lie-men brunssilla viikonloppuna. Voi pojat, että se oli herkullinen, täynnä raikkaita makuja, ja hintakin kohtuullinen 20 e. Noh ok, lasillinen kuoharia tuotti laskuun 10 e lisää, mutta siltikin hinta-laatu suhde oli enemmän kuin kohdillaan. Oli samosoja. Vietnamilaiset kesäkääryleet, jotka olivat taivaasta, samoin salaatit.  Ja muita, raikkaan tulisia ja monimuotoisia makuja. Dumplingeja. Tänne menemme ehdottomasti uudestaan.   
 - sain itseasiassa jo viime viikolla Uniqlon alesta neuleen ja suloisen pörrötakin
- sunnuntaina pidin lököpäivä, luin kirjaa, katsoin Netflixiä ja otin päikkärit -parhautta

VIIKON VAATEINSPIS:
Jakku & Other Stories
Tennasti Adidas
IHANA Mekko Zara (klik)
Reppu H&M


VIIKON SARJA: Paratiisi YLE Areenassa.

Rikosdraama Paratiisi kertoo rikostutkija Hilkka Mäntymäestä, joka lähtee Espanjan Fuengirolaan selvittämään kadonneen suomalaisperheen tapausta. Kotipuoleen häntä jäävät odottamaan muistisairaudesta kärsivä aviomies Aarne, sekä aikuinen tytär Anni perheineen. Espanjan Aurinkorannikolla Hilkan eteen aukeaa taitavasti toteutettu, suomalaisiin kohdistuva henkirikosten sarja. Murhien selvittämiseksi Hilkan on herätettävä henkiin menneisyyden haamuja, joita kukaan ei haluaisi enää kohdata. Rooleissa: Riitta Havukainen, Risto Tuorila, Armi Toivanen, Fran Perea, María Romero. Käsikirjoitus: Matti Laine. Ohjaaja: Marja Pyykkö. Tuotanto: MRP Matila Röhr Productions Oy. (lainattu YLE Areenasta)

Näin viimeksi Riitta Havukaisen Helsingin kaupungin teatterissa Vihaisessa Leskessä, jolloin toivoin, että näkisin häntä enemmän myös vakavissa rooleissa (komedian hän taitaa taiten.)  Noh pyyntöni kävi toteen ja hän loistaa Paratiisissa kuin paraskin Kivi tuikku.  Riitta Havukainen on nappivalinta oululaiseksi poliisiksi, joka selvittää eläkeläisten murhia Espanjassa.  Eleetön, vähän kyyninenkin Riitta on best. Suositus!

VIIKON AJATUS: 
Elää, elää, elää!
Elää raivokkaasti elämän korkea hetki,
terälehdet äärimmilleen auenneina,
elää ihanasti kukkien,
tuoksustansa, auringosta hourien –
huumaavasti, täyteläästi elää!
Mitä siitä, että kuolema tulee!
Mitä siitä, että monivärinen ihanuus
varisee kuihtuneena maahan.
Onhan kukittu kerta!
On paistanut aurinko,
taivaan suuri ja polttava rakkaus,
suoraan kukkasydämiin,

olemusten värisevään pohjaan asti!
- Katri Vala



Se kun pääsee herkkuruokien ääreen ja skoolaamaan ystiksien kanssa. Ilme ufosta.
Lohisalaatti




VIIKON KAPPALE: 



5 comments

  1. Sulla ollut kiva viikko, mutta voi Bogia ♥ Se on aina raskasta kun jollain perheenjäsenellä, ihmisellä tai lemmikillä on jotain, mutta onneksi mennyt ohi.

    Mukavaa viikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samaa mieltä, läheisten sairastelu on super raskasta. Erityisesti eläinten kohdalla se on erityisen kurjaa, koska eläin ei osaa kertoa missä kipu on. Ilokasta viikkoa Maikku!

      Poista
  2. Voi Bogia, onneksi kaikki on kuitenkin nyt hyvin. Kasvisruoasta sen verran, että söin tänään todella hyvää bataatti-porkkana-punainen linssi keittoa, suosittelen testaamaan ja joukkoon sitten vähän sulatejuustoa :)
    Ihana pörrötakki <3 Kaunista iltaa Taru ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuullostaa herkulta, laitatko reseptin blogiin? Olisi ihanaa! Iloa viikkoon Outi <3

      Poista
  3. Kivoja asioita, joskin niitä huonojakin. Onneksi hauveli on kunnossa! Ystävät on elämän suola, ehdottomasti! Mä kuuntelin Robinin tätä biisiä just pari päivää sitten radiosta ja mietin, miten paljosta sekin kertoo. Ilosta, surusta, luopumisesta, päätöksistä, rohkeudesta, kiitollisuudesta, eteenpäin menosta.... Loistava!
    Ihanaa viikonloppua sulle, nauti ainakin hetki ihan omasta ihanasta, mitä se sitten onkaan <3
    Helmis

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!