Muutama ilostuttava suositus

                                                                                                              ** Hydration Lotion pr näyte ** 

- muutama kosmesuosikki, joita voin lämpimästi suositella:

 * Clarinsin  Everlasting youth fluid foundation 30 ml (sävy beige) oli alessa alle 30 e. Olihan se pakko klikata ja voin sanoa, että tuote on vallan ihana. Meikkivoide on erittäin ohut ja tasoittaa hyvin ihon epätasaisuuksia. Tuote muuttui heti iholla samettiseksi, eikä kiillellyt laisinkaan, puuteriakaan ei tarvittu. Superluonnollinen lopputulos.




 * Holika Holikan kangasnaamiot. Ei ole kesää ilman näitä! Läheisessä S-marketissa oli maskit -50% - pelkkää säästöä. 

* Hydration Toner esim BTB13 tai By Raili. Hoitovedet ovat tulleet jäädäkseen koska ne antavat kesäkuivalle iholle lisäkosteutta. Hoitovettä taputellaan iholle puhdistuksen jälkeen ja vettä voi lisätä useita kerroksia. Teen tämän joka aamu ja voin sanoa, että olen aivan koukussa näihin. 

* Lidlin Neon kynsilakat, pysyvät kuin tauti. Oma siskokin kehui!  

- pojat pyysivät nachoja kanatäytteellä ruuaksi ja tuumasta toimeen. Tämä Lidlin dippipakkaus on vallan mainio ja mikä parasta maistuu hyvältä. Hinta 2,99 e. 


- uusin Lassie leffa "Lassie palaa kotiin" elokuvateattereissa. Oma kuopus kävi katsomassa sen mummin kanssa (kiitos Mummi) ja LIIKUTTUI potenssiin 2 - ja hän on kuitenkin esiteini. Pakko ehkä viedä siskon poika - ja tyttö samaa leffaa katsomaan. Ja niin happy, että leffateatterit ovat taas auki. 

- puuvillakassit. Esim Finlaysonin (klik) versio. Nätti, näppärä ja ennenkaikkea eettisesti erittäin pop :)


- tää kappale, joka tuo leppoisaa kesäfiilistä koko kestonsa ajan :





1 comment

  1. Nachopeltiä voisikin tehdä. Miten mulla on mennyt tuo Lidl:n Trio nacho dip ihan ohi...pakko ens kauppareissulla etsiä tuota.
    Herkullista ja aurinkoista loppuviikkoa sulle Taruliini <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!