Grande katastroofi

Täällä on taas saatu ihan loistava idea - ainakin periaatteessa. Hetkittäin säästäväisenä luonteena päätin säästää vaivaisia ropoisiani ja laittaa itse itselleni raitoja. Juurikasvu oli jo kriittisessä tilassa, koska jouduin perumaan kampaajakäynnin.

Aikaisemmista traumoista oltiin jo selvitty, eivätkä aivojeni puolustusmekanismit olleet jostain syystä hereillä. Värjäysaine oli Schwarzkopfin Blonde easy highlights - vanha tuttu puteli vuosien takaa. Kaiken piti mennä hyvin, raidoista piti tulla vaniljaisen puhtaita. Elämän piti hymyillä.

Toisin kävi. Jokin - mikä? - meni pieleen. Tukka on nyt riemunkirjavan keltainen (taittuu osanssiin) joka taittuu hopeaan ja lookkini pissaliisan. Pojatkin sanoivat ensimmäisenä mut nähdessään; sun tukka on värikäs.

Tällä tukalla ei mennä ihmisten ilmoille. Nyt pipo urheasti päälle ja kipinkapin kampaajalle joka pelastaa mitä pelastettavissa on :) vai värjäänkö tukan vaalean ruskealla viikonloppuna??

Opinko koskaan??




15 comments

  1. Vaaleanruskea väri voisi "pelastaa" raidoituksen ja vaalentaa samalla juurikasvua asteen pari - mikäli uskallat vielä turvautua markettiväreihin. Tsemmppiä!
    - Saman kokenut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä <3! Kotivärjäsin tukan vaalearuskealla ja väri on onneksi nyt tasainen. Siltikin tää melko tumma väri vaatii totuttelua, koska olen sisimmässäni blondi :D

      Poista
    2. Kiva kuulla että onnistuit pelastamaan "grande katastroofisi". On totta että vaaleanruskea väri vaikuttaa aluksi melko tummalta mutta älä sure: väri vaalenee jonkin verran jo muutamassa pesussa ja lisäksi aurinko on tulossa apuun. Ja muista että myös bruneteilla on hauskaa!

      Poista
  2. En ole vuosien uskaltanut enää värjätä tai raidoittaa hiuksiani itse. Piilevää punapigmenttiä on niin paljon että tulos on aina katastrofaalisen keltainen. Joskus kampaajatkin ovat epäonnistuneet todella pahasti värjäyksen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä opimme taas kerran - ei mitään :D No ei, tästä lähtien turvaudun kampaajaan. Oli kyllä sen verran traagisia ja epätoivoisia hetkiä tän kuontalon kanssa.....

      Poista
  3. Värikäs on kyllä kuvaava. Yllättävää, että hiuksissa on sekä keltaista että hopeaa kun ottaa huomioon että olet blondi etkä punapää. Joskus tekevälle sattuu vahingossa.
    Ihanaa viikonloppua! Silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo...siinähän kävi niin, että pesin tukan raidoituksen jälkeen hopeasamppoolla - joka tarttui vain joihinkin kohtiin. Huh, tätä urpoilua :D! You live you learn.

      Poista
  4. uhh-huh.
    kieltämättä aika värikäs...toivottavasti kampaaja pystyy auttamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin niin epätoivoinen, etten päässyt kampaajalle saakka, oma apu paras apu (??). Nyt totutellaan brunettina :D

      Poista
  5. Voihan harmi ettei tullut sellainen kuin oli tarkoitus :(

    VastaaPoista
  6. Reippaasti vaan omaan hiusten väriin sopiva sävy koko päähän ja sitten seuraavalla kerralla kampaajalle. Minä en ole koskaan värjäyttänyt hiuksiani kampaajalla...niin köyhä ollut aina :D
    Leppoisaa sunnuntaita sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon raidoittanut tukkaa itse varmaan 10 v, mutta näin kauheaa lopputulosta en ole ennen nähnyt. Ehkä piti näin vanhaksi tulla, että tämän päivän koki.
      Kiitos ja valoa viikkoon Outi <3

      Poista
  7. Kaikki m uut täällä ovat jo kommentoineet varsinaista aihetta, joten siitä en enää jatka. Kyllä se siitä!
    Sen sijaan sanon, että alimmainen kuva on ihana ja aito, tykkään siitä kovasti. Ihanan aito ympäristö ja aivan mainio ja tilaa kuvaava ilme. Sä oot niin aito ja super <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos muru, just katoin myöhemmin, että kuvassa näkyy paljon "kasoja"/sälää/epäjärjestystä. Mutta se on aitoa ja ELÄMÄÄ. Puss ja sinä <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!