Parasta juuri nyt

 - stressaantunut olotila helpottui, kun pääsin mökille "hermoparantolaan". Pitkät koiralenkit, luonto, jokailtainen saunominen ja uiminen - ei ole mitään parempaa rentoutumiskeinoa mulle. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, nukuin yön putkeen ilman klo 3 ja klo 5 heräilyjä. Kiitos seurasta äippä!







- näin muuton kynnyksellä (19 päivän päästä) ja uuden asunnon löytymisen suhteen olen hokenut " asiat järjestyy"- mantraa, mutta en ole täysin uskonut siihen. Epävarmuus, epätietoisuus aiheuttavat ahdistusta ja pelkoja, ja näköjään mun kohdalla myös unettomuutta. Ensi viikolla menemme katsomaan muutamaa potentiaalista vuokrakämppää (jotka ovat heti vapaaana). Olipa kyse kämpästä, työpaikasta, muista ihmisistä, kontrolli on pelkkä illuusio, kaikkeen ei todellakaan voi vaikuttaa. Kumpa sitä muistaisi luottaa elämään, vaikka ei voikaan vielä tietää, mitä huomenna tapahtuu. 

- ja kumpa muistaisi luottaa, että apua on saatavilla silloin kun sitä tarvitsee ja että asiat järjestyvät juuri silloin, kun on oikea hetki. Eiväthän ne voi olla järjestymättä.

- Yle Areena on tällä hetkellä täynnä mielettömiä löytöjä. Kannattaa tsekata esim  Roy Grace, jännääkin jännempi. Lämmin suositus myös The Rider - elokuvalle. The Rider kertoo nuoresta rodeoratsastajasta, joka joutuu vakavan loukkaantumisen jälkeen etsimään elämäänsä muuta sisältöä kuin rodeoiden kiertämisen. Tykkäsin elokuvan viipyilevästä tahdista, lopun toiveikkuudesta ja karun kauniista maisemista. Leffa on ehdottomasti pienisuuri helmi 4 tähdykkää!

Iloa aurinkoiseen viikkikseen!

- Maija Vilkkumaan uusin sinkku, täyttä kultaa:


6 comments

  1. Toivottavasti nyt löytyisi teille koti ensi viikolla. Aika alkaa olla aika vähissä, joten varmaan sellainen hyvä asunto kannattaa napata heti.
    Tuo sun mökkeily on ihanaa. Itsekin toivon, että meidän mökki olisi jossain lähempänä. Olisi ihana välillä käydä järvessä uimassa ja puusaunassa kylpemässä. Ihanaa viikkistä Taru <3

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä muutorumbaan ja asunnon etsintään!

    Ihanaa, kun pääsit mökkeilemään. Minä olen ollut niin harmissani, kun minun mökkiviikonloppuni sotki sairastelu.

    VastaaPoista
  3. Mä esitän asunnonlöytymistoiveita joka suuntaan.... löytyy se! Hurjasti hermoja ja jaksuja muuttorumbaan. Ja jostakin sitä mielenrauhaa <3
    Ihanaa, että sulla on mökki, jossa sen saat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun toiveet meni läpi <3 Asunto löytyi. Kiitos <3<3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!