Parasta juuri nyt


- parkatakissa on vielä ainakin osittain pärjännyt vaikka ollaan jo marraskuussa. En pahoita mieltäni :D




- uusimman Gloria-lehden juttu luovasta suunnittelijasta Inker- Maaria Ketosesta oli ihan mielettömän inspiroiva. Ihania mekkoja (melkein kaikki vissiin tanskalaismerkki Gannin), erilaisten kuosien yhdistäminen, hiuspannat (olin jo unohtanut pantojen olemassaolon!!) ja paljon valopilkkuja! Loving it, enemmän kepeyttä ja hauskuutta pukeutumiseen!


Parkatakki ja ihana mekkonen


- tämä viikko on ollut toivoa antava minunlaiselleni ikisinkulle! Uusimmassa Anna-lehdessä oli ihana ja symppis juttu juontaja Annika Damströmistä. Hän sanoo Anna-lehden haastattelussa löytäneensä elämänsä rakkauden Tinderistä. Sitä ennen hän kaivannut parisuhdetta jo pitkään.

– Nykyisessä parisuhteessani olen onnellinen, sillä osaamme ottaa huomioon toistemme persoonallisuudet ja tarpeet. Saan toteuttaa introvertiyttäni ja mieheni ymmärtää sen. Hän käy paljon golfaamassa ja minä saan riittävästi kätyä (kämppä tyhjä), Damström sanoo. (lainaus Anna lehdestä)

Annikan lisäksi olin aidosti onnellinen Heidi Sohlbergin ja Jarkka Pikkaraisen rakkaudesta ja viime viikonloppuisista häistä. TOIVO ELÄÄ, rakkaus tulee luokseni kun sen aika on, en lannistu!

Pari kertoi huhtikuussa, että eniten heitä motivoi olla esimerkki siitä, että ihmeitä tapahtuu. Willman oli saanut seuraajiltaan kiitosta, kun on jarruttelematta hehkuttanut uutta onneaan somekanavissaan.

Kyllä me haluamme näyttää, että rakkauden voi löytää vielä aikuisiällä, kun sille vain antaa mahdollisuuden. Että toivoaan ei kannata menettää ja että hyviä tyyppejä on oikeasti vielä olemassa. (lainaus IS, boldaus omani)



- inkiväärilohi , jota olen tehnyt monena vuonna juurikin pyhäinpäivänä. Itse käytän marinaadina vain raastettua inkivääriä, (vähän) suolaa, soijakastiketta ja perfect tulee.  Lohi sopii syötäväksi niin riisin kuin perunoitten kera. 

- ajatus: Be patient. Relax and trust. Let go. Then, let go some more. Good things are planned for us. We will receive them at the first available moment. We will have all our heart longs for.

Relax and trust."

Valoisaa viikonloppua ja pyhäinpäivää! Oma tilaukseni universumille viikonlopuksi on rauhallista eloa ilman suurempia ryppyjä. Universumin seuraavan paketin saapumiseen henkisesti ja fyysisesti valmistautuu, Taru

2 comments

  1. Minä olen lähettänyt saman tilauksen universumille kuin sinäkin. Leppoisaa loppuviikkoa Taruliini <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sulla oli rento pyhäinpäivä, mulla oli. Ja tuli tarpeeseen. Iloa uuteen viikkoon Outiliini <3!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!