Vuoden parhaat kosmetuotteet 2022

 * osa tuotteista pr-näytteitä (merkitty) *






Aina kun joulu lähenee, naistenlehdet julkaisevat listoja vuoden parhaista kosmetiikkatuotteista ja niin teen minäkin! Viime vuosina mulla on ollut periaatteena, että pyrin käyttämään luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa, meikit voivat olla market- tai selektiivistä kosmetiikkaa. Tavoitteena on myös AINA löytää vähintään kohtuuhintaisia valintoja, koska olen (ainakin usein) tarkan markan tyttö. Suurimmat onnistumiset koen, kun teen edukkaita löytöjä esim alesta. Toinen mottoni on erityisesti meikkauksessa luonnollisuus. 


Piti vielä mainita, että ihoni on pintakuiva ja ikää 49 v, eli tuotteiden hoitavuus on aina plussaa. Tässä iässä sitä on myös hiffannut, että meikki ei vaan näytä hyvälle, jos iho ei ole kunnossa. Kaiken perusta on kosteutettu hyvinvoiva iho.

1. EDULLISET LÖYDÖT: W7 kynsilakat ja huulikiilto (Normal-kaupasta)

Hinta-laatusuhde täysi 10, ovat olleet mulla käytössä kesästä lähtien. Molemmilla hinta n 2,5 e 

2. HYVÄSTI luomivakoon pakkuuntuneet luomivärit! 

Olen jo pari vuotta seurannut meikkaaja/kampaaja Riia Koiviston IG tiliä ja löytänyt hänen vinkkaamat VOIDEMAISET LUOMIVÄRIT. MAC:in luomivärin MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot 5 g – Taylor Grey on värisävynä täydellinen (peittää löllökät luomet, mutta ei ole liian tumma) ja luomiväri pysyy luomilla kuin tauti. SUURI suositus! Hinta n 20 e. 

(pr näyte) Oriflamen THE ONE Colour Unlimited -duoluomi- ja rajausvärikynä on hyvänä kakkosena, pysyy paikallaan koko päivän vaikka kävisikin koiralenkillä räntäsateesssa. Kesällä kesti myös helteet mennen tullen.

3. TÄYDELLINEN KEVYT MEIKKIVOIDE

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 meikkivoide 35ml ei kaiketi paljon huuteluita kaipaa. Levittyy suorastaan liukumalla, ja on kuin kosteuskylpy iholla. Plussaa korkeasta suojakertoimesta sekä luonnollisesta ja samalla peittävästä lopputuloksesta.  Mulla sävynä 1W1Bone

(pr näyte) Käytin melkein koko vuoden Oriflamen Giordani Gold Pure Úforia, sävy beige. ja tuote oli aivan super. Kevyt, peittävä ja sisältää aavistuksen "valoa". 1 kk sitten ikäväkseni lasipullo tippui kylppärin lattialle ja piti kokeilla jotain ihan muuta. Lämmin suositus ja nyt ko voide on alessa! 

4. AURINKOA JA VALAISTUMISTA KASVOILLE

Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream on täykky voidemainen aurinkopuuteri, sävyttävä voide, joka tekee iholle auringon hehkuttaman pinnan. Tunne iholla on samettinen, pehmeä ja lopputulos puolimattainen. Super riittoisa. Ostettiin molemmat tämä siskon kanssa  Tukholman risteilyllä Siljalta, ollaan molemmat supertyytyväisiä. 

Vinkki:  voiteella voi muotoilla kasvoja tai laittaa sen kasvoille kauttaaltaan. 

5. (pr näyte)  NAPAKKUUTTA 40+ KASVOILLE

Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum on ihana. Se ravitsee ja kiinteyttää ihoa ja sen käyttö oikeasti näkyy.  Tätä voi käyttää myös päivällä meikkivoiteen alla (tai meikkivoiteeseen sekoitettuna). Olen silmänympärysvoiteiden rakastaja, ja saman sarjan ohut kermamainen voide levittyy kuin unelma.

Vinkki: Säilytä tuote jääkaapissa. 


6. VALAISE MUT!

Smashbox Becca Under Eye Brightening Corrector 01 Fair/Light sopii loistavasti niin tummien silmänalusien peittoon kuin  korostukseenkin esim. poskipäille ilman pandasilmiä!!  Peittävyys toppen ja tuote jättää kauniin pinnan silmän alusten herkälle iholle.

7. RAVINTOA KASVOILLE!

40+ iho tarvitsee ravintoa  ja kosteutusta. Varsinkin talvella kasvojen iho on ainakin mulla samea, rypyt korostuneet ja huulet kuivuneet. 

Olen käyttänyt ympäri vuoden ainakin 1-2 krt viikossa kanganaamioita (esim. KOCOSTAR)  ja/tai hoitovettä. Hoitovettä läiskitään kasvoille ensimmäisenä aamulla (ennen kahvia) antamaan kosteutta ennen varsinaisen voiteen levitystä. Annetaan vaikuttaa n 5-10 min ja vasta sen jälkeen lisätään päivävoide, meikataan ja lisätään meikkivoide.  Whamisan hoitovesi on yksi parhaista, mutta Laveran ja By Railin vastaavat ovat myös mainioita. 

Vinkki: Säilytä hoitovesi ja kangasnaamiot jääkaapissa. 


 
Muutama muu ehdoton lemppari: 
Essencen kulmakynä on bestest, hintaa n 2 e. huulipunat myös, plussaa pigmenteistä. 
(pr näyte) Laveran So Fresh Mineral Rouge Powder. Sävy Charming Rose. Kevyt mutta pysyy iholla potenssiin 2. 
(pr näyte) Frudian mustikkaseerumi (hinta n 20 e) on superkosteuttava. 
Apteekin Bepanthen paras huulirasva
Puhdistamon Luomu Kookosöljy, Suomen suosituin kookosöljy, jota voi käyttää hiusten hoitonaamiona ennen pesua ja esim kasvojen puhdistukseen "puhdistusmaitona"!
Kérastasen Résistance Ciment Thermique suojaa hiuksia lämpökäsittelyn aikana ja tekee hiuksista pehmeät ja helposti muotoiltavat. 
(pr näyte) Ekopharman hiustuotteet ovat täyttä kultaa, hellää hoivaa hiuksille. Lempparini on hiusten kasvamista vahvistava Herukka hiuspohjaseerumi. 
MAC:in huulipunat. 
Trind Nail Repair, paras kynsien vahvistaja 

Ollos hyvä ja helkkarin hyvännäköistä loppuvuotta!

Löytyikö tuttuja suosikkeja?




4 comments

  1. Giordani Gold Pure Úforia on ihana, tänäänkin käytössä. By Railin öljyseerumi ja kosteusneste ovat myös päivittäin käytössä. Silmänympäriryksille suosikkini on BTB13 Moisture Recharge Eye Mask

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä komppaan sua, Giordani Gold Pure Úforia on bestest. Edelleen harmittaa purtilon hajoaminen :( By Railin kosteusneste on myös toppen, yksi purkki jo mennyt. Kaunista viikkistä Tuuli <3

      Poista
  2. Essencet on ihan mun lemppareita, niissä hinta on edullinen, mutta mun mielestä tuotteet ovat todella laadukkaita.
    Ihanaa viikkistä Taruliini <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen hinta-laatu suhde on ilahduttava! Iloa viikkikseen Outi!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!