Parasta juuri nyt

                                                                         * Lumene tuotteet pr näyte **

- tietenkin Euroviisujen ensimmäinen semifinaali tänään, uskon että Käärijä menee heittämällä jatkoon. Tuli finaalissa mikä sijoitus tahansa niin Käärijä on kyllä tehnyt ihanan positiivisen, hauskan ja symppiksen vaikutelman kaikissa mahdollisissa medioissa, etten melkein enää välitä lopullisesta sijasta (tai ehkä välitänkin). Käärijä on jo aito voittaja kävi miten kävi. Jos haluat fiilistellä tulevaa, tsekkaa tämä klippi eilisistä harjoituksista. 

- ilokseni sain LUMO Lumene tuotteita testiin ja nyt on pakko sanoa, että ihastuin ihan täysillä! Lumene vaan parantaa ja parantaa ja mikä parasta suuri osa tuotteista on vegaanisia! Hurraa! Nordic LUMO-tuotesarjaan kuuluu mm. öljyseerumi, kimmoisuutta lisäävä kollageeniseerumi, elvyttävä päivävoide sekä yön aikana ihoa uudistava yövoide.


Kevään ilahduttavin uutuus on myös Lumene Lumo Day Cream SPF 30!! Ravitsee hyvin ohutta ja rutikuivaa ihoa, eikä ’rullaannu’ ryynimäisesti iholla ja mikä parasta päivävoide sisältää aurinkosuojan SPF 30!!! Toiveeni on kuultu! 
Toppen kollageeniseerumi!!

Ehdoton lempparini on tällä hetkellä Nordic Bloom [Lumo] Vegan Collagen Essence 30 ml vegaaninen kollageeniseerumi, joka sisältää pohjoista puolukkavettä ja kolminkertaista hyaluronihappoa. Seerumi on hajusteeton. Levitä seerumi puhtaalle iholle ennen kosteusvoidetta (ja säilytä tuotetta jääkaapissa). Vink vink, tämä tuote on valittu Anna-lehden vuoden 2022 kosmetiikkalöydöksi!

- Grease-musikaali Messukeskuksessa. Niin hyvänmielen musikaali, musiikin ja tanssin voima oli pääroolissa, huumoria unohtamatta. Ohjaus ja huikea koreografia - oli  Marco Bjurströmin ja Peter Pihlströmin käsialaa.

Muutaman ei niin tunnetun kappaleen olisin typistänyt pois, ja Sandy oli tässä versiossa aivan liian nössö, muuten 4 tähdykkää. Krisse Salmiselle ja Miitta Sorvalille eläköön huuto!  

Viimeinen näytös 13.5.

- Isadora-meikit ovat olleet omia suosikkejani jo varmasti 20 vuotta  ja nyt niitä saa Matsmartista - 85 % alennuksella. Samalla tilasin hävikkiruokaa tomaattimurskaa, suklaata, luomupapuja, Clipper detox teetä, Jaffakeksejä, koiruusruokia ja Heinz ketsuppia (ainoa oikea ketsuppi).

 - ao. Other Stories mekko. Mitkä värit ja puhvihihat.

Optimistisesti rullaavaa viikkoa!


1 comment

  1. Onpa hyvä tuo Lumenen päivävoide kun on kunnolla lisätty aurinkosuojaa.
    Ihanaa viikkoa sinullekin Taru ja toivotaan, että Käärijä menestyy viisuissa!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!