Parasta juuri nyt

 - helatorstaina se iski tajuntaan - kaikki on vielä AUKI, remppa tekemättä ja muuttopäivään alle kuukausi aikaa. Heräsin klo 5 ja valvoin parin tunnin verran, ihan vaan koska kaikki oli hetkellisesti "too much" ja vihaan muuttoja. Jos jotain olen oppinut näin kohta 50 v elämänkokemuksella, toiminta on paras lääke ahdistukseen tai stressiin.

Koska olen välillä tuuman ja toimen nainen, kirjoitin aamun varhaisina tunteina "to do" listan ja pistin tuulemaan. Tänään valikoitui muuttofirma, muuttolaatikot on tilattu, kävin äsken tsekkaamassa uuden kodin tilat esim saunan ja vintin. Että kyllä tää tästä...ehkä!     Vink vink. Kun muutat, kannattaa kilpailuttaa muuttopalvelut. Palvelu on ilmainen.

- töissä on ollut viime aikoina superhektistä, joten viikonloppu (ja toki myös helatorstai) ei tullut yhtään liian aikaisin


Pojat aina välillä kysyy, miksi meillä on tv tasona vanha (vihreä) arkku. Ja aina vastaan, se oli isän isän "matkalaukku" sodan aikana, tunnearvo potenssiin 2. 

- MM lätkä ja teinien kanssa bondaus, meillä harvinaista herkkua. Ollaan katsottu kaikki matsit poikien kanssa samalla sohvalla kylki kyljessä ja dippailtu sipsejä ja kasviksia. Pieniä onnen hetkiä! 

- pääsen huomenna mökille, vihdoin ja viimein, melkein itkettää ilosta! Sen voin sanoa, että sitä hetkeä on odotettu koko syksy, talvi ja kevät. 

- päätin että tuleva viikonloppu on pyhitetty omalle fyysiselle - ja henkiselle hyvinvoinnille. Haluan lukea, kävellä metsässä, saunoa, uida ja hemmotella ja huoltaa itseäni kaikilla mahdollisilla tavoilla. Haravoinnit ja sadat muut puuhat saavat jäädä vähemmälle, koska olen sen arvoinen.  

Sen kun muistaisi - hermoilen, heilutan soutuvenettä ja pelkään tekeväni haaksirikon vaikka järvi on todellisuudessa täysin tyyni.

Rentouttavaa viikonloppua!

3 comments

 1. Mä uskon, että vaikka nyt stressaa niin tuut tästäkin hommasta selviämään voittajana. Mökkeily on niin sun juttu, kerää nyt voimia siellä!
  Ihanaa viikonloppua sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 2. Voin kuvitella kuinka stressaa, mutta onneksi mökki viikonloppu myös nollaa hyvin. Melkein itku pääsi mullakin kun tänne mökille ekaa kertaa tultiin, kyllä mieli lepää. Rentouttavaa viikonloppua ja tsemppiä tulevaan muuttoon <3

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti akut on ladattu täyteen mökillä ja ei muuta kuin reippaasti hommiin. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!