Parasta juuri nyt

- luonto, kesän tuoksu, kukkien loisto, lintujen aariat, untuvaisten sorsanpoikasten taapertelu, västäräkkien hyppely lumpeiden päällä....lenkit Kongon kanssa ovat pieniä iloja täynnä, kun pitää silmät auki.

 


 - uusin Kodin Kuvalehti 12/2023 oli täyttä kultaa. Kikan siskon Kati Lahden haastis oli super koskettava, kiitos toimittajalle Anna Pihlajaniemi, tykkäsin myös Kirsi Pihan voimalauseesta "Elämä virkistää". Sen lisäksi super inspiroiva juttu  modernista mummolasta, joka suorastaan kirkuu elämäniloa ja hyvää henkeä. Erityisesti tykkäsin noista pastellisista lipastoista, ilokkaista kukkatapeteista ja tietty vanhan ja uuden yhdistämisestä.    


Kodin omistavat Iina Koskikallio ja Taneli Okkonen


- THE VIIKON ILOUUTINEN: lattiamatskut tulivat eilen, hurraa huutoja ja aaltoja!

- hommat etenee uudessa kodissa hitaasti eikä ollenkaan varmasti. Välillä olen rypenyt, syönyt suklaata (Tupla King size on kova sana) ja kuunnellut Vituiks Män - biisiä, se on helpottanut :) Biisi on muuten vallan mainio tiettyyn tunnelmaan, eli silloin kun vanne kiristää päätä!

- löytö Normalista 12 e,  Mielle orgaaninen hiusöljy. Sisältää yli 30 eteeristä öljyä ja ravintoainetta, jotka on infusoitu biotiinilla - en tiedä mitä toi tarkoittaa, mutta kokeillaan! Ostopäätöstä helpotti kun kassalla kaksi naista ostivat saman purtilon! Raporttia seuraa! 


- Pieni kirjakauppa Pariisissa- elokuva kiinnostaa kovasti nyt kun kaipaan kaiken hässäkän, stressin, aherruksen vastapainoksi keveyttä elämään.    

- ihana kesätyyli, ihastuin!
Valoa loppuviikkoon!


2 comments

  1. No hyvä, että ne lattiamatskut nyt tuli. Hyvä siitä vielä tulee <3 Ihana tosiaan tuo kesätyyli, toi kenkien väri <3
    Kivaa loppuviikkoa Taruliini!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!