Muutto/remppa ei ole ihmisen parasta aikaa

Hemmetti, millainen viikko on ollut. Remonttihommelit eivät mene putkeen ja olen soitellut puheluita ristiin rastiin moniin eri asiakaspalveluihin. Pimpelipompeli-ääntä olen kuunnellut niin, että se on tullut uniin.

Soitin Bauhausin yrityksen asiakaspalveluun viime viikolla moneen eri otteeseen, ja kyselin josko mun kannattaisi tilata lattiamatskut jo viime viikon puolella, jotta ne VARMASTI olisi perillä meillä tämän viikon pe. "Ei kannata tilata liian ajoissa, meillä on toimitusaika pk seudulle useimmiten 2 pv, riittää että tilaat maanantaina. "  

Luotin saamaani infoon ja tein tilauksen ma. Iloisena odottelin pakettia (n 450 kg)  saapuvaksi ke-to. Kun ei mitään kuulunut, lähdin soittelemaan perään.  Monta s-postia ja puhelua, monenmoista kommervenkkiä matkassa, asiakaspalvelija tutkii ja huokailee. Samoin puhelimen toinen pää, ehkä myös repii tukkaansa kirosanoineen kaikkineen. Asiakaspalvelija ei saa kiinni varastoa, koska sieltä kukaan ei vastaa. 
Kuva https://www.pexels.com/photo/brown-cardboard-box-on-white-bed-4569338/


Sitten selviää, että lattiamateriaalit, joiden piti saapua viim eilen, olivat vielä eilen Lahdessa. Aluksi ei ollut myöskään ollut tietoa milloin paketti lähtee Lahdesta, koska asiakaspalvelu ei saanut kiinni varastoa, koska siellä oli "ruuhkaa". 

Tämän päivän tiedon mukaan:
Tilauksesi lähtee Lahden varastoltamme liikkeelle tänään.
Ikävä kyllä emme voi varmuudella luvata että toimitus olisi maanantaina perillä koska emme voi vaikuttaa kuljetusliikkeidemme ajojärjestelyihin.
 
Seuraamme täältäkin päästä lähetyksesi etenemistä. Kuljetusliikeeseemme voimme olla yhteydessä vasta kun lähetyksesi on heidän hallussaan.

Palkattu lattiaremppa-apu tekee muitakin hommia ja täällä ihmetellään mitä v &(&&(/ tehdään, kun hommelit piti aloittaa tänä viikonloppuna? 

Kyllä se on niin, että matka Lahdesta Helsinkiin on hemmetin pitkä. 
Muuttaminen/remppa ei todellakaan ole ihmisen parasta aikaa.
Wish me luck! 

Rauhallista viikkistä ja ONNEA kaikille valmistuineille/koulunsa päättäville!

5 comments

 1. aaargh, hirveä flashback meidän kahdentoista vuoden takaiseen remppa-muuttohärdelliin!

  Olen henk.koht. vannonut että en ikinä remppaa /remppauta mitään, koska en vaan jaksa tuota säätämistä.

  Mutta isosti sisua ja tsemppiä sinne! Siitä tulee vielä ihana hyvä oma paras koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä & sisusta, kyllä ne asiat tosiaan varmasti lutviutuu. Ehkä olisi ollut helpompaa, jos mulla olisi mies/joku kokenut apuna, nyt hoidan kaikki (kokemattomana) itse. Mutta... you live you learn.

   Poista
 2. Olen useasti sanonut sitä, että Suomen kilpailuille rautakauppamarkkinoille mahtuisi vielä hyvin sellainen firma, josta saisi aina hyvää palvelua ja ajantasaista tietoa. Oon sen verran paljon pyörinyt noilla kaupoilla, että otanta on iso ja palvelu on surkeaa. Sitten pitää aina varautua siihen, että tuote ei tule ajallaan, paketissa on jotain muuta kuin tilasit tai sitten tavara on virheellistä. Yhden kerran rautakauppa kieltäytyi kertomasta, että minkä mittaisia lautoja toimittavat ja tiskillä painottivat, että asiakas tekee itse menekkilaskelman. Aloin lämmetä aika pahasti. Lopulta sieltä tuli joku äijä tekemään laskelmat. Tuon poreammekulmauksen kanssa yrittivät myydä liian kevyitä aitatolppia, onneksi otin työkaverille konsultaatio puhelun. Sitten toimitettu aitatolppa oli koko reilun 2m pituudelta halki. Se kun kipattiin tuohon pihalle, niin se muuttui kahdeksi pienemmäksi tolpaksi. En saanut viallisen tavaran toimittajaa hakemaan sitä pois. Piti itse sahata niin, että sain autoon mahtumaan ja kärrättyä kestopuun Sorttiasemalle. Jos on vähänkin vaativampaa rautakauppareissua, niin viestittelen usein mun virolaiselle tuttavalle, että tarjoan lounaan, jos lähdet remppakamat päällä mun kanssa rautakauppaan. Kumma juttu, mutta palvelu on yleensä silloin parempaa. Etenkin kun kaveri aina tiskillä sanoo virolaisella aksentilla "pitää varoa ettei rouva hermostu" :D

  Tsemppiä sinne! Kyllähän asiat aina lopulta järjestyy.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kepponen, voikun mullakin olisi virolainen tuttava :D! Erityisesti v-taa, että moneen eri otteeseen kysyy aspasta, milloin pitää tilata jotta TAVARAT on meillä VARMASTI. Ja sit käy näin. Nykyinen arvio lattialle on tiistai. Menee ihan ylitiukaksi.

  Sen verran voin kehua K Rautaa, että tein tilauksen pe ip ja paketti lähti matkaan heti samana päivänä. Yritys x:ltä, tilaus tehtiin ma ap, ja vielä to ei ollut tapahtunut mitään.

  VastaaPoista
 4. Olen kyllä monessa asiassa huomannut, että nuo kuljetukset nykypäivänä kusee ihan kunnolla. Tsemppiä Taru <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!