Parasta juuri nyt

Hups, ei ollut tarkoitus pitää näin pitkää taukoa blogista, mutta näin vaan kävi. On ollut ns intensiivistä monella eri saralla, joten toiveissa on stressivapaa työviikko ja ennen kaikkea juhannus. 

Viikon pieniä iloja:

- viikonloppuna pääsin vihdoin mökille Kongon kanssa, jippii! Seuraan liittyi myös äitini, jottei tarvinnut yksin mökkihöperöityä. Mikä oli parasta mökkeilyssä? Onko mitään ihanampaa kuin maata koko pituudellaan saunan lauteilla täydessä hiljaisuudessa, tehdä itselleen kaikki maailman kuorinnat, kasvonaamiot ja uida pitkän kaavan mukaan? Ei (ainakaan) minulle. Niin rentouttavaa ja jotenkin uudesti synnyttävää!

- launtaina iltapäivällä alkoi infernaalinen ukkosmyrsky, taivaalta satoi rakeita (!), kissoja ja koiria potenssiin 2. Ei siinä mitään rakastan myrskyjä, mutta jotenkin epätodellista oli kun yht äkkiä rannassa oleva koivu romahti muutamassa sekunnissa järveen. Luonnon voima, se on jotain ihan omaa luokkaansa ja onneksi kukaan ei jäänyt puun alle. 




- Yle Areenan Blue Lights - Belfastin poliisit. Loistava ja katu-uskottava sarja tempaisee mukaansa Belfastin maailmaan heti ensimetreiltä. Ehdoton suositus Line of Dutyn, The Fallin ja Happy Valleyn ystäville. Viisi tähdykkää. Mikä parasta, 2 kausi on tulossa.

And Just Like That Season 2 - pian HBO:ssa! Pidän sormia ristissä, että SATC sarjan alkuperäinen taika säkenöisi edes hiukan, ehkä eniten odotan Samanthan piipahdusta.  

- pääsen loppuviikosta mökille ja juhannusta vietetään perinteisissä merkeissä

mansikat ja herneet. Nyt saa monesta kaupasta suomalaisia herneitä - niin parasta.

Valoisaa juhannusviikkoa! 

Blue Lights - Belfastin poliisit


2 comments

  1. Saunominen ja uiminen ovat kesän parhaimpia viihteitä ja rentoutuskeinoja minullekin. Kuorinnat ja muut eivät tosin kuulu listalleni lainkaan :)

    Ihanaa juhannusta jo näin etukäteen!

    VastaaPoista
  2. Mökkisauna ja uiminen on kyllä ihan parasta.
    Ihanaa juhannuksen aikaa ja rentoilua sinulle Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!