Harmaa mieli, harmaa kollari

Saatiin Kongo kotiin tiistai-iltapäivällä, ja kotiinpaluu on ollut aikamoinen Via Dolorosa. Koiruus on vielä kovin reppana, ei oikein syö ja uikuttaa paljon, lisäksi hän lymyilee suurimman osan ajasta mun sängyn alla. Toki oli tiedossa, että kun leikkaus tehdään samaan jalkaan joka oli jo leikattu, paraneminen tulee olemaan hitaampaa, mutta tämä koiran syömättömyys ja kivut ovat jotain niin sydäntäsärkevää. Eilen Kongo oksensi, ja illalla söi pikkiriikkisen annoksen maksalaatikkoa, tänään ei ole syönyt vielä mitään, vaikka tarjolla on herkkumerkku jauhelihaa. Tuntuu niin pahalta!

Nyt kun mulla on aivot narikassa huonosta nukkumisesta ja stressistä, tarvitsen simppeleitä vinkkejä arkipukeutumiseen. Erityisesti tykkään ao Arketin oversize kollarista, joka näyttää niin mukavalta, rennolta ja uskoisin olevan laadukas.  Joskus yksinkertainen on ihan jees ja kaunista, ja totta mooses miksei sitä pukisi päälleen harmaata kun mielikin on samaa maata! 

Valoa harmauteen, murut!





Kuvat 



3 comments

  1. Niin kurjaa että Kongon kanssa murheita. Saan kyllä kiinni siitä miten ihanaa on kun sit vaikka se maksalaatikko kelpaa taas.
    Harmaa collari ja vaate on jostain syystä useinkin ollut mun turvavaate. Pidän harmaata jopa ihan kivana värinä. Joskus.

    VastaaPoista
  2. Voi Kongoa, toivottavasti nyt alkaisi toipumaan.
    Valoa harmauden keskelle Taruliini 🍁🧡

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti siellä voidaan jo vähän paremmin 🧡

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!