Pikkujoulut huomenna- vielä kun tietäis mitä laittaa päälle

Marraskuu on ollut yksi raskaimmista koskaan, the arjen pahin ankeuttaja on ollut kolme viikkoa kestänyt semiflunssa, joka on pirunmoinen kamu. Olet uuvahtanut, päänsärkyinen, nuhainen, yskäinen jne mutta et infernaalisen kipeä, ja kuitenkin päiväkausia jatkuva väsymys, röhiminen ja apaattisuus vaikuttaa hitaasti mutta varmasti erityisesti mielialaan, mutta toki myös fyysiseen kuntoon. 

Alkuviikosta pakotin itseni lääkärille, sain kasan troppeja ja olo on onneksi tänään vähän parempi, varsinkin kun huomenna juhlitaan yrityksen pikkujouluja. MINÄ myös, vaikka taivaalta tulisi rakeita ja käsi olisi poikki.

Pukeutuminen on vielä erittäin auki. Viime vuotinen pikkujoulumekko on liian mummo ja peittää liikaa kivoja sääriäni. Ei tässä nyt vielä toinen sääri haudassa olla!!

Tori.fi löytö COS:in satiinimekko voisi olla varteenotettava vaihtoehto (+ isot glitterkorvikset) mutta se on aikas mini.....Toisaalta mitä väliä?? Antaa mennä vaan, sanon itselleni, kerran sitä vain eletään, marraskuun harmaus suorastaan vaatii iloluonteista vaatetta ja bling blingiä.  

Noh katsotaan, mulla on vielä huominen aikaa pohtia asiaa. Voikaa hyvin ja pysykää terveinä!


Kultakengät joissa Diggiloo-diggiley fiboja ja tarpeeksi isot sukkahousut - eli mulle koko XL (jos pienempi koko, menevät rikki) 





4 comments

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!