Inspiraatiota kaikille aisteille

Voi pojat (ja tytöt) oli tänään ihana iltapäivä ystävän luona. Pääsin vihdoin tarkistamaan hänen uudet tilukset, käymään läpi n 3 kk kuulumiset, ummet ja lammet, ylä- ja alamäet  ja uusimmat Tinder-vinkit. Olen tyhjentynyt, täyttynyt ja joka solullani 100 % inspiroitunut. 

Kolmessa tunnissa ehtii parantamaan maailmaa kokonaisvaltaisesti, syödä puolikkaan feta-pinaattipiirakan ja juoda puoli litraa kahvia. Samalla ihastelin ystävän uutta kotia, joka oli sisustettu persoonallisilla, vanhoilla (kokopuisilla) huonekaluilla, perityillä esineillä ja tauluilla, ei tainnut olla Ikeaa koko kämpässä. Ihana ja niin ystävän näköinen koti!

Vierailun jälkeen olin niin hyvällä mielellä, saanut niin paljon uutta näkökulmaa, ajateltavaa, että olin melkein kuin uusi ihminen.  Melkein sellainen maailmaa syleilevän seesteinen ja zen. Melkein teki mieli halata jokaista vastaantulijaa, hörppiä pelkkää vihreää teetä ja ostaa kissa. Melkein.

Mikä parasta inspiraatio inspiroi minua....toimimaan ja heti. Nyt on esikoinen pakotettu leikkimään valokuvaajaa, tuoreet Tinder potretit otettu, profiili uudistettu, tekstiä tiivistetty ja kirkastettu. Tinderinnostus hetkellisesti tapissaan - rakkauden kevät 2024 täältä tullaan.

Rakkautta lauantai-iltaan!





Hän Hilpi the kissa



 


3 comments

  1. Kaunis koti <3 Nuo kasvi-opetustaulut ovat niin ihania <3 Ystävät ovat yksi elämän parhaita juttuja!

    VastaaPoista
  2. Innostus paistaa tänne asti ja ehkä innostun itsekin, kun se on niin tarttuvaa. Ystävien tapaamiset etenkin ystävien kodeissa on mulle hengen ravintoa.
    Mahtavaa jos iski tinder innostuskin yhtäkkiä. Pidä hauskaa!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa inspiroitumista! Iloa talveen!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!