Vuoden parhaat kosmetiikkalöydöt 2023

  * osa tuotteista pr-näytteitä  *

On tullut aika tehdä listausta vuoden 2023 parhaista kosmetiikkalöydöistä. Viime vuosina mulla on ollut periaatteena, että pyrin käyttämään luonnonkosmetiikkaa sekä ihonhoidossa että meikeissä - tänä vuonna se onnistuikin aikas hyvin.  Tavoitteena on myös AINA löytää vähintään kohtuuhintaisia valintoja, koska olen (ainakin usein) tarkan markan tyttö. Suurimmat onnistumiset koen, kun teen edukkaita löytöjä esim alesta. Toinen mottoni on erityisesti meikkauksessa luonnollisuus. 




Lumene Natural Glow Heleyttävä meikkivoide SK20 (!) meikkivoide liukuu iholle ja tekee kasvoille heleän ja luonnollisen pinnan. Sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa. Kaiken kaikkiaan todella loistotuote!

Laveran Solid Sun Bronzer (Desert Sun 01) on tarpeeksi tumma, jotta sillä voi tehdä varjostuksia. Ja toisaalta kun sitä sutii iholle vähemmän, saa aikaan hehkuvan päivettyneet kasvot. Plussaa myös siitä, ettei aurinkopuuterissa ole yhtään kimalletta. 

Lumene VALO Nordic-C Triple Glow kirkastava eliksiiri  on kermaisen ja ylellisen tuntuinen, silkkinen seerumi, joka saa ihon näyttämään elastisemmalta ja tasaisemmalta.  Kosteuttaa tehokkaasti talvikoppuraista ihoa. Vegaaninen. 

Laveran Solo luomivärit ovat ilahduttavan pigmenttisiä ja mulla päivittäisessä käytössä. Diorin Backstage Eye Palette Warm Heat 003 on toinen tämän vuoden suosikki. Laadukas tuote, pysyy hyvin koko päivän. Upeat värit. Pohjustus samassa paletissa. 

Laveran Radiant Skin Concealer peiteväri on ihastuttavan kevyt ja peittävä samaan aikaan, koostumus on kosteuttava ja ihoon hyvin tarttuva.



Retinoli on ollut mulle tämän vuoden löytö, se tekee kasvojen ihosta sileän ja oikeasti silottaa juonteita! Exuviancen  Retinol Serum sisältää 1% puhdasta retinolia, joka on yksi tehokkaimmista ainesosista ihon uudistamiseen. Retinolin käyttöä kannattaa lisätä varovasti ja vähitellen, jotta iho ehtii tottua siihen. Hyvänä kakkosena Ceraven version, hintaa n 15 e. 

Mielle Organics Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil auttaa vahvistamaan hiusta ravitsemalla samalla hiustuppeja ja pehmentämällä kaksihaaraisia. Löytö Normalista n 13 e.

Kérastasen Genesis Fondant Renforçateur  hoitoaine on hiuksia vahvistava hoitoaine heikentyneille hiuksille eli kaltaiselleni hennolle suomalaiselle hyppyrotan väriselle. Ehkäisee hiusten katkeilusta johtuvaa hiustenlähtöä. 

Essien kynsilakat ovat ja pysyvät kestosuosikkeinani vuodesta toiseen. 

Dewytree Pick and Quick kangasmaskit olivat löytö I love me messuilta. Hinta laatu suhde kohillaan 30 kpl hintaan 20e. Piparminttu sopii erityisesti kuivalle ja väsyneelle iholle.  

Kuten tiedämme,  hyvin meikatut kulmat antavat kasvoille ryhtiä ja nostetta. NYX Professional Makeup Zero To Brow -kulmageelilla saa loihdittua valheellista tuuheutta kulmakarvoihin. Ei leviä ja pysyy kuin tauti. Vegaaninen koostumus

Isadora-kosmetiikka on ollut varmasti jo 20 v mulle tuttu ja turvallinen kamu. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä herkemmiksi silmäni ovat tulleet. Isadoran Hypo-Allergenic Volume -ripsiväri sopii herkille silmille, eikä aiheuta allergiaa eikä ärsytä silmiä. Tekee ripsistä luonnollisen tuuheat.


Ollos hyvä ja helkkarin hyvännäköistä loppuvuotta!


6 comments

  1. Tuo Lumenen eliksiiri on todellakin ylellisen tuntuinen! Se on viime vuoden paras löytö omalla listallani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samaa mieltä, menee tasoihin mun aiemmalle Shiseidon lemmparille!

      Poista
  2. Luonnonkosmetiikan meikit parantuvat vuosi vuodelta, se on ilahduttavaa!

    VastaaPoista
  3. Mulla on sama meikkivoide suosikki ja nuo Laveran luomivärinapit on aivan ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveran on kyllä parantanut hurjasti viime vuoden meikkien uudistuksella!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!