Hyväntuulen juttuja

Noroviirus on käynyt meillä läpi jokaisen kodin asukkaan, joten elämään tarvitaan hyväntuulen juttuja. 

- MTV:n ihanassa Unelmia Italiassa -sarjassa Ellen Jokikunnas ja hänen puolisonsa Jari hyppäävät elämänsä isoimpaan seikkailuun, jonka he toivovat inspiroivan myös muita tekemään rohkeita ratkaisuja ja elämään omannäköistä elämää. Mukana on myös super symppis 80-kiloinen tanskandoggi Reino. Ihana pariskunta, hyvä keskinäinen boogie ja molemmat mahtavan oloisia jalat maassa - tyyppejä. 

Parasta on myös, että sarja on todella samaistuttava eikä törsäystä Huvila ja Huussi -tapaan. Pari joutuu miettimään miettimään jokaisen satasen sijoittamista niin kuin suurin osa ihmisistä.

Inspistä saa imettyä myös Ellenin mekoista ja sisustustyylistä.


- Sanna Stellanin kolumni Kotivinkissä (01/2024), joka sivuaa samaa unelma-aihetta. Ajattelin visualisoida omat unelmat vähintäänkin uudelle aarrekartalle, unelmia kannattaa viljellä runsaasti, sillä niissä elää toivo. 







- uusin Trendi-lehti, joka on muuten viimeinen paperinen versio (snif!) ja Suvi Kinnusen tyyli. Mitkä voimakkaat ja iloiset värit sekä kotona että vaatetuksessa!





“That's right,' she told the girls. 'You are bored. And I'm going to let you in on a little secret about life. You think it's boring now? Well, it only gets more boring. The sooner you learn it's on you to make life interesting, the better off you'll be.”
― Maria Semple, Where'd You Go, Bernadette

- hernepestopasta - menee kokeiluun
- Lomalla kaikki on toisin kirja, just aloitin!




Valoa loppuviikkoon, murut! 

0 comments