Etsinnässä mustamakkara

keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Minähän saan säännöllisesti kummallisia päähänpinttymiä tai hämmentäviä fiksaatioita. Välillä pitää saada hääpuku vaikkei ole edes menossa naimisiin, sienen näköinen pipo (joka on jo vaatekaapissa) tai bling bling tunika pikkujouluihin ja....tänä syksynä mun olisi niin kuin vähän pakko saada itselleni
puffertakki mustana eli mustamakkara aka makuupussitakki. Mielellään suht pitkän mallisena (jolloin peppu ei jäädy talvella) ja hupullisena.

COSilla oli ihana mutta hiukan hintava versio, jota katselin, mutta lopulta se myytiin loppuun, joten eipä tarvinnut enää pohtia tätä yksilöä.

Sitten näin Monkin version takista, mutta kokeillessani sitä se oli ylisuuri jopa s kokoisena ja liian löpsö. Mitään ei ole niin ärsyttävää kuin löpsökkä makkara.
Monki Long Puffer coat 100 e

Monki Oversized puffer coat
Monkin Oversized puffer coat oli myös varteenotettava vaihtoehto, mutta valitettavasti sitä ei löytynyt s koossa.

Kuinkas sitten kävikään? Näin 2 viikko sitten poikien tennishallilla erään naisen päällä ihanan ja täydellisen mustanmakkaran. Takki oli muhkea ja hyvälaatuista napakkaa kangasta. Kysyin häneltä mistä se ostettu  ja kuulin, että se oli Veromodan Noisy May- mallistosta takki nimeltään NM tally. Noh takki oli tadaa loppu nettikaupoista s-koossa, olin suruissani ja harmittelin kovasti asiaa ja teki mieli heittäytyä alas jyrkänteeltä. Tuuman ja toimen tyttönä sisuunnuin kuitenkin vielä soittamaan PK seudun Vero Modat läpi ja Itäkeskuskesta löytyi 1 kpl  S kokoista takkia (M ja L löytyi vielä kyllä)- arvatkaa vaan olinko happy, varsinkin kun se oli vielä 20% alessa ja hintaa jäi 55 e!??

Mitä opimme tästä, kärsivällisyys ja sinnikkyys palkitaan!
And the winner is!!!

3 kommenttia :

  1. Jee, ihana takki päällä on mukavampaa varautua tulevaan talveen. Joskus hyvää joutuu vähän odottamaan. Mäkin ostin just uuden, Zalandolta ja nyt tarkenee.

    VastaaPoista
  2. No hei nyt kävi säkä! Onnea uudesta makkarasta...mix toi kuulosti härskiltä?

    VastaaPoista
  3. Itsekin himoitsen pitkää makkaraa😉 taidan viikonloppuna käydä tsekkaamassa Outin vinkkaamaan Höökin ratsastutakin.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top