Maailman paras pinaattilasagne - nopea versio

Voi pojat, että tein eilen suussasulavaa pinaattilasagnea, jotta totta kai resepti piti jakaa teillekin! Tässä reseptissä oli ehdottomasti parasta maku ja nopeus, koska valkokastiketta ei tehdä. Plussaa myös se, että tämä käy myös kasvissyöjille!

Tarvitset:
2ps(à 200 g) lehtipinaattia (pakaste) (laitoin myös parsakaalia)
1(100 g) sipuli
3 valkosipulinkynttä
1rkl öljyä
1/2tl suolaa
1/2tl mustapippuria
kasvisfondia tai puolikas kasvisliemikuutio
kuivattua basilikaa
1 kpl Polpan Mutti valkosipuli/basilika maustettu
1 kpl kermaa/ juustokermaa
puolikas paketti fetajuustoa
8 kpl lasagnelevyjä
Valio pizzajuustoa puoli pussia - noin

Hauduta kattilassa rasva, sipuli, valkosipuli ja pinaatti. Lisää tomaattimurska ja maustettu ruokakerma. Kiehauta seos. Mausta. Murenna feta joukkoon.

Levitä voideltuun vuokaan 1/4 kastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyt ja kastiketta sekä juustoraastetta. Jatka kunnes on kolme kerrosta lasagnelevyjä ja päällimmäisenä kastiketta.
Paista 200 asteessa 30 min. Lisää päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 min.

Herkullista päivää!




5 comments

  1. Omg tahtoisi tätä nyt, ihana herkku. <3 Kiitos reseptistä, tämä maistuisi taatusti muksuillekin. <3

    VastaaPoista
  2. Voihan nam ♥ Tein eilen ison satsin kesäkurpitsalasagnea mutta eihän se ihan tälle vertojansa vedä.

    VastaaPoista
  3. Reseptistä otettu screenshotti. Menee testiin. Kiitos!

    VastaaPoista
  4. Kelpaisi hyvin kuule nyt tännekin. Onneksi on tuo mies kokkaamassa, en varmaan muuten saisi mitään tehtyä. Himpuran tauti vie musta voimat!
    Ihanaa loppuviikkoa sulle Taru <3

    VastaaPoista
  5. Voi sentään - nälkä tuli jo lukiessa;)
    Kiitos reseptistä - kaikki nopea ja helppo ruoka on minun makuuni ja kun vielä on kasvisruokakin, kelpaa myös tyttären reseptiarkistoon!
    Ihanaa loppuviikkoa, Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!