Viikkoraportti

 Viime viikolla:

- oli haipakkaviikko. Aivot eivät aina pysyneet perässä, niin paljon sattui ja tapahtui. Välillä elämä tuntui pääsiäisen kärsimysnäytelmältä välillä hetkellisen toivon valaisemalta joulukuusen tähtitikulta. 

- olin patalaiska mitä tulee ruuan laittoon koska ei-poikaviikko. Lounaaksi meni kaupan valmista kana-tacosalaattia, vuohenjuustosalaattia, pinaattilettuja / fetaa tai raejuustoa. Edullista ja OK hyvää!

- riemuitsin, että auto meni katsastuksesta läpi - arjen pieniä iloja

- universumi yritti opettaa mulle kärsivällisyyttä, suorastaan kasvoja läpsien  kahteen eri otteeseen. Yksi esimerkki oli tiistailta. kun unohdin avaimet kotiin kauppaan lähtiessäni lounastauolla. Vi-ti kuin viiriäistä, mutta yritin hengitellä syvään sisään-ulos siinä seistessä 30 asteen helteessä, oven avaajan piti tulla 5 - 60 minuutissa. Tunnin jälkeen alkoi jo hermo mennä, soittelin asiakaspalveluun, joka hoki "kyllä se pian tulee" varsinkin kun tiesin, että teams palaveri oli juuri alkamassa. Yhtäkkiä en vain pystynyt muuta kuin itkemään, itkin itkin ja itkin, niin montaa asiaa, kaikkea viime aikaista stressiä, itkin vielä silloin kun oven avaaja tuli 1 h 50 min odotuksen jälkeen. Kuitenkin loppupeleissä itku puhdisti, antoi hetkellistä rauhaa, olin just sitä mitä olin. 

- läheinen ihminen joutui sairaalaan ja toisaalta toinen meni kihloihin - elämä....

- terapia alkoi kesätauon jälkeen. 

- innostuin kesäkurpitsasta

- lauantaina meillä piti olla säkenöivien keksiäkäisten kanssa Porvoo päivä, mutta se peruuntui sairastapauksien vuoksi. Hiukan potutti, mutta toisaalta lepo/Netflix/kodin laitto, ystävän kanssa kahvittelu teki hyvää.

VIIKON ASUINSPIS: Tällä hetkellä mua edelleen inspiroivat kevyet puuvillamekot, pastellit ja leopardi yhdistettynä turkoosiin. 

klik


 

Pinterest


Neule yhdistettynä mekkoon

VIIKON LÖYTÖ: kolme naiskollegaa hehkutti Light Shape  bikerseja, jotka ovat kuulemma ihan must helteillä mekon alla. Reidet eivät hinkkaannu (on se sana) yhteen ja fiilis on kuulemma nämä päällä sutjakampi. Oli pakko tilata ja kokeilla. (klik) Raporttia seuraa!

VIIKON AJATUS: “Stay close to anything that makes you glad you are alive.” – Hafez

Elossa olevaa uutta viikkoa!


6 comments

  1. Minulla on aina erilaisia hinkkauksen estohousuja :) on kuule käteviä. Kerran odotin oven avausta 2h, meidän Mariam oli vielä ihan vauva. Istuin rapussa ja itkin ja imetin...ihan järkkyä.
    Leppoisaa tätä viikkoa sulle Taru <3

    VastaaPoista
  2. Sitä selviää. Niin monesta kiipelistä. Onneksi😎

    VastaaPoista
  3. kivoja asukuvia tällä viikolla <3!

    VastaaPoista
  4. Monenlaista löytyy sun tältäkin viikolta. Ja kaikesta taaskin selvisit <3 Onneksi hyvät asiat taittaa vähän tyhmien juttujen voimaa. Hali loppuviikolle!

    VastaaPoista
  5. Kyllähän tuollainen avainten unohdus ja sitten se että oven avausta joutuu odottelemaan sikakauan on todella ärsyttävää. Mutta sellaistahan sitä aina välillä sattuu. Meillähän on ollut ulko-ovi netissä jo vuosia, kun tällä perheellä on avainten hanskaus ja ihan vaan oven sulkeminen ollut hieman haasteellista :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!