Viikkoraportti

 Viime viikolla:

- totuttelimme arkeen poikien kanssa ja "hieman" oli aamuherätyksen kanssa haasteita. Syy kammottaviin aamuihin oli täysin luonnollinen, kun tyypit pelaa lomalla klo 3 saakka tietokonepelejä ja alkavat näyttää elonmerkkejä ap aikaisintaan (!) klo 12, rytminvaihto ei tapahdu sormea napsauttamalla 

- kelit olivat niin harmaita, että sielu suorastaan huusi värejä ja keveyttä elämään. Koska suurin osa pipoistani ovat kröhöm mustia tai harmaita, ajattelin, että TÄMÄ EI enää käy päinsä. Löysin täydellisen (käytetyn) ilokkaan pipon Zadaasta. Oi pientä materiaalista onnea, muutos se on pienikin muutos!- halusin löytää kirkkaan (lähes neon) vihreän kynsilakan ja löytyihän se, mutten vielä tilannut

- samalla kun sisin huusi värejä elämään - pidentyneiden päivien  innoittamana päätin nostattaa keväistä mielialaani hieman lisää ja hankkia kotiin viherkasveja. Lidlistä löytyikin muutama kiva ja edukas peikonlehti. 

- mutta mikä siinä on, että kaikki kasvava ja vihreä kuolee mun käsiin alta aikayksikön? Peikolehti no1 on nyt tämän näköinen. Toivon, että hän vielä kokoaa itsensä, piristyy ja pelastuu! 

Sävy 773 Feeling Just - huutaa "osta minut". Toisaalta aina ei tarvitssisi kuunnella kaikkia päänsisäisiä ääniä :D


- olin perjantai-iltana täysin loppu ja viikonloppu meni levätessä

-  vitsit mikä ihana ihana ihana elokuvaelämys koettiin sunnuntaina ystiksen kanssa. Kupla oli raikas, lämmin, hauska ja koskettava, ja samalla sai aikaan nostalgiavyöryn omilta teinivuosilta (ensirakkaudet ja - suukot, pään sisäinen sekamelska). Stella Leppikorpi on aivan briljantti roolissaan, samoin Amos Brotherus ja kaikki muutkin nuoret (tuli ihan SKAM-sarja mieleen), Minna Haapkylää ja Tommi Korpelaa unohtamatta. Tähdyköitä 4,5/5 Tsekkaa traileri  ja ota mukaan teinit leffaan!

VIIKON LÖYTÖ: Netflixin yllättävä, outo ja inhimillinen Kajillionaire. Evan Rachel Wood tekee elämänsä roolin "näkymättömänä" tyttönä, joka piiloutuu (elämältä) valtavien hiusten ja ylisuurien vaatteiden taakse. Gina Rodriguezon taas on kuin auringonpaiste, joka hengittää elämää kuolevaiseen perheyksikköön, mutta paljastaa piilotettuja syvyyksiä iloisen kuoren alta. Täydet 5 tähdykkää!   


VIIKON KAPPALE: Miley Cyrus Flowers

VIIKON AJATUS:

Elämää pitää tarrata liepeestä ja

sanoa: Mukana ollaan. Antaa mennä!

-Maya Angelou

Valoa viikkoon, siskot!

11 comments

 1. Sama rytmin korjaus ongelma meilläkin. Mä olen nykyisin huono nukahtamaan, ilmeisesti se ensimmäinen vaihdevuosivaiva, ja lisäksi minulla kääntyy todella helposti vuorokausirytmi yökukkimiseksi. Muut ovat korjanneet rytminsä, mutta meikäläinen kituu edelleenkin. Sain taas viime yönä unta kahdelta. Maanantaina manasin viimeksi, että tarvitse oman asunnon, jossa kukaan ja mikään ei häiritsisi nukahtamistani ja kukaan ei sotkisi eikä joisi mun hätävaracociksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei toi yökukkuminen, ei kiva. Oletko kokeillut Harmonia KSM66 luontaistuotetta, mulla vaikutti unen laatuun?

   Kandee piilottaa hätävaracocikset ulos (parvekkeelle tai pihalle), nyt kun plussakelit :D (been there done that) Tsemppiä ja hyviä unia!

   Poista
 2. Pirtsakka pipo! Kivoja juttuja ja valoisia ajatuksia sulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, valoa ja pitempiä päivä kohti onneksi mennään!

   Poista
 3. Ihanan pirteä pipo ja kynsilakka <3 Viikon ajatuksen voimin mennään viikkoa eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sataa vaakatasossa kaikkea mahdollista, yritetään pitää asenne plussan puolella <3!

   Poista
 4. Pipo on ihan täykkis ja leffailu kaverin kanssa on aina ihan parasta.
  Kivaa tiistai-iltaa sinulle Taruliini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffat, ystävät ja värit, nyt niitä kaikkia tarvitaan <3! Iloa viikkoon Outi!

   Poista
 5. vauhdikkaita värejä! Mä nautin aina kun kauppoihin tulevat kevään ja kesän värit myyntiin, tuntuu kuin jotkut laput putoaisivat silmiltä, ja talven jäljiltä pitkästä aikaa näkisi kunnolla ympärilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, kaikki värit ja pastellit tuntuvat sydämessä saakka! Ja se kevään ihme, aina yhtä ihmeellistä <3

   Poista
 6. Ah, mä olen yhtä edistynyt viherkasvien tappaja. Olen jo melkein luovuttanut. Ehkä se vihreä kynsilakka kestää pidempään 😂.

  Pipoista puheen ollen, minä kun tarvitsen neuletuotteita, katselen käsityöblogeja läpi. Sieltä löytyy mitä värikkäämpiä kappaleita. Vaikkapa meidän Minna Kristallikimarasta tai Melissa VillaNannasta tekevät upeita töitä, joita voi kysellä myös ostotarkoituksella. Melissa oli juuri neulonut kolme ihanaa pipoa. Olisin hankkinut sellaisen itselleni, jos olisi tarvetta täälläpäin.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!