Lempeän lomailun taito

Mulla oli 2 viikon lomalle suunnitelmia, mm. mökkeily poikien kanssa, maalausharrastuksen aloittaminen, lukeminen, rentoutuminen, voimaantuminen muuton jäljiltä,  kesäteatteri ja Mummotunneli. Näin loman jälkeen voin raportoida, että vain muutama asioista toteutui ja käsisydämellä, ei haittaa yhtään, tärkeimmät kuitenkin onnistuivat. 

Ehkä ratkaisevinta lomailussa on mielestäni joustavuus, että kuuntelee itseään ja kehoaan, tekee sitä mikä tuntuu hyvältä ja menee minne nenä osoittaa. Vaikka olisi halunnut tehdä x määrä asioita, ymmärtää etteivät ne ehkä ole pakollisia. Esimerkiksi viime lauantaina olisin voinut olla rymyämässä Mummotunnelissa, mutta mökkeily tuntui oikealta vaihtoehdolta. Kesäteatteriin ei tullut lähdettyä, koska ei vain tullut. 

Tähdellisimmät tuli kuitenkin tehtyä, eli bondattua läheisten kanssa, saunottua, pelattua korttia. Tuli kokattua isolle porukalle, herkuteltua ja luettua kirjoja. Popsittua mustikoita suoraan suuhun. Uitua enemmän kuin laki sallii. Haahuiltua päämääräämättömästi Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Skumpsuteltua ystävän kanssa. Nosteltua puntteja mökillä, jostain syystä löydän oman kehollisuuteni aina siellä. 

Loppukesän suunnitelmat (ei tärkeysjärjetyksessä)
  • mummotunneli
  • kesäteatteri, ehkä jopa kaksi
  • 50 v synttärit
  • mökkeily or die
  • etätyö mökiltä 
  • Barbie elokuva

Vielä on kesää jäljellä, kesäillat ovat toistaiseksi pitkiä ja valoisia. Elokuu on vielä - totta mooses- kesäkuukausi. Ei tässä jäniksen selässä olla.  Kesäiloa kaikille!
 






 





1 comment

  1. Hyvältä kuulosti loma. Tärkeää kyetä myös jättämään pois, jota on suunnitellut. Kuunnella itseään. Toivon loman voimauttaneen ja olon kantavan pitkään.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!