Vuoden 2022 parhaudet

Tammikuussa 2022 kirjoitin päiväkirjaan:

PÄÄTIN  että ALAN etsiä uutta kotia. En ole tekemässä mitään hätiköiden, mutta haaveilu/unelmointi on mielestäni tärkeää. Tällä hetkellä  koti ei ole millään tavalla toimiva tai viihtyisä, ja kuitenkin koti on se paikka, jossa pitäisi olla hyvä ja turvallinen olla.  

VUODEN KOHOKOHTA: Ehdottomasti muutto uuteen kotiin, jossa on hyvä olla ja hengittää. Muuton yhteydessä laitoin myös kierrätykseen varmasti 1/3 omaisuudesta, niin vapauttavaa.  Samaa "siivousta" jatkan muuten yhä edelleen muillakin elämänalueilla, yhä vahvemmin ajattelen, että ystävyys perustuu molemminpuolisuuteen, sekä energiasyöpöt ja paskanpuhuminen ovat sellaista, jotka saavat jäädä tähän vuoteen 2022. En aio kantaa niitä enää repussani v 2023.  

Mikä parasta koti on oman näköinen ja kuvastaa tällä hetkellä omaa henkistä hyvinvointia. 

Uusi heti ensimmäisestä päivästä lähtien omanoloinen työpaikka tulee hyvänä kakkosena.

Bogi löysin maailman parhaan vakihoitopaikan. 

VUODEN ASUKUVAT:  Olin koko vuoden tarkan markan tyttö mitä tulee vaatehankintoihin. Ajalla elokuu - marraskuu ostin vain second hand vaatteita! MIKÄ oivallus! Tätä samaa hyväksi havaittua meininkiä aion jatkaa ensi vuonna! 

Liisa Kokko on mun tyyli-ikoni. 
VUODEN PARAS ELOKUVA:

Licorice Pizza eikä Maverick ollut yhtään pöllömpi. 

Kauhuleffoista paras oli Barbarian.

VUODEN SARJA

C Moren Hautalehto: Kylmä syli on parasta sitten  Ivalon (joka sekin toppen). Kylmä syli kertoo nuorten miesten hukkumistapauksista, jotka saavat rikoskomisario Hautalehdon piinaavan epätietoisuuden valtaan. Sarja perustuu kirjailija Christian Rönnbackan suositun Antti Hautalehto -dekkarisarjan neljänteen osaan. Ja hei Mikko Leppilampi osaa oikeasti näytellä ja kantaa roolinsa oivallisesti.!! 4 tähdykkää!

Netflixin After Life. Sarja on koskettava, hervottoman hauska, syvällinen(kin),  riipaiseva ja PAKKO KATSOA materiaalia.
VUODEN OIVALLUS:  MAAILMAN IHANIN NAINEN – VOIMAUTTAVAN VALOKUVAUKSEN TYÖPAJA  aiheutti huikeaa innostusta, myötätuntoa, iloa, oppia, kyyneleitä - ja tietysti VOIMAANTUMISTA. Enkä muista milloin olisin katsonut itseäni niin myötätuntoisesti ja lempeästi.
Mun lempikuva kurssilta, olen tässä juuri itkeneenä ja täysin AUKI.


VUODEN OIVALLUS 2: KIITOLLISUUS on lahja, jonka annat itsellesi.

VUODEN OIVALLUS 3: Mökkeily talvella voi olla ihanaa, varsinkin jos sitä osaisi tehdä avannon. 


VUODEN OIVALLUS 5: Muutto on mahdollisuus päästää irti vanhasta, hyvästellä, hyväksyä menneisyys, ehkä tehdä myös jonkinlaista tilinpäätöstä.

Kevyttä laskeutumista uuteen vuoteen 2023! Ja muistakaa:

Tunnista oma arvosi, arvosta itseäsi ja mielipiteitäsi. Olet kaunis, ihmeellinen ja vahva, älä pyytele anteeksi olemassaoloasi. Olet yhtä kaikkien ihmisten kanssa, ja me kaikki olemme arvokkaita. 


8 comments

 1. Onnellisuutta ja valoa vuodellesi 2023. Sinulla on hyvin kaunis hymy! tiedäthän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos anonyymi, että kommentoit. Välillä muistan kauniin hymyni, mutten valitettavasti liian usein. Ihanaa uutta vuotta 2023 <3

   Poista
 2. Olen niin onnellinen, että sulla ja sun tärkeillä on uudessa kodissa helppo ja hyvä olla ja hengittää <3. Ei sen tärkeämpää paikkaa ole. Paitsi että sekin on ihan parasta, että sulla on nyt omalta tuntuva työpaikkakin. Myös sen olet ansainnut <3.

  Ja ihana, ihana tuo voimaannuttava valokuva <3 (tuleekohan nyt varmasti tarpeeksi sydämiä :)?)

  Kaikkea hyvää vuoden viimeisiin tunteihin ja alkavan uuteen Taru <3 (kerta kiellon päälle :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Annukka! Oot ollut mun tukena ja kannustajana jo ...aika monta vuotta. Näin vuoden vikoina päivinä ajattelen, pieni muutos voi olla todella tärkeä, ja sen jälkimainingit (eli lumipalloefekti) voivat kantaa pitkälle & eteenpäin. Niin hurjan paljon hyviä juttuja on tapahtunut v. 2022, vuosi oli mulle paras varmaan 5 vuoteen.

   Ihania juttuja sinne uuteen vuoteen 2023, muistetaan säkenöidä ja säihkyä (ja sehän onnistuu)!

   Poista
 3. Todella ihana postaus ♥ Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Birgitta, sanasi lämmittivät todella <3! Valoa!

   Poista
 4. Hyvää uutta vuotta 2023 🎉🥂

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!